Ova lepotica je rodila Maju Marinković: Isplivala istina o Takijevoj jedinoj ljubavi

04.06.2024

09:20

By

Majka Maje Marinković

Bojan Vuković

Taki i Maja

Majka Maje Marinković bila je prelepa

Svima je poznat Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, međutim, kada je na tapetu majka Maje Marinković, o njoj se zna jedino da je napustila Maju i Takija kada je Marinkovićeva imala samo 15 meseci.

Majka Maje Marinković napustila je Takija i ostavila ga da sam brine o Maji

Taki ne krije da je majka Maje Marinković bila jako bitna za njega, kao i da mu je baš ona najveća ljubav, ali je prihvatio njenu odluku kada ga je napustila, a on sam preuzeo brigu o Maji kojoj i dan-danas ispunjava sve želje,  pa ne čudi što ga potresa sve loše što se desi njegovoj jedinici.

Majka Maje Marinković

Taki sa suprugomPrintskrin

Živela je uz mene kao princeza. Ali, jednog dana joj je pukao film i rekla je da odlazi, da je dete ne zanima, da će je dati u dom za nezbrinutu decu. Pa pre bih umro, nego što bih dao dete u dom! Volim ćerku više od svega na svetu!

Gajio sam je kako sam znao i umeo, bio sam joj i otac i majka. Šta sve nisam radio, držao sam noćne klubove i striptiz barove, taksirao… Ali nije uvek bilo lako meni ocu sa ženskim detetom – ispričao je Majin otac svojevremeno.

Majka Maje Marinković

Taki i MajaBojan Vuković


 

– Dobila sam ime Marija, ali me svi zovu Maja po mami. Pošto je bila mlada i prelepa, nije mogla da podnese život sa tatom jer je on stalno izlazio. Zato je odlučila da me napusti kada sam imala samo 15 meseci.

Jednostavno me je ostavila tati i otišla. Potpuno se ugasila ljubav između nje i mog oca, pa je ona odlučila da me napusti i posveti se studiranju – rekla je Maja.

Pročitajte i – Porodična drama – Taki Marinković očajan zbog ćerke, ne prihvata Cara za zeta

Taki i moja mama su se brzo razveli. Rekla je da je dete ne zanima i da starateljstvo treba da pripadne mom ocu. Mama je samo želela da se školuje i nije imala vremena za mene. Moj otac se celog života žrtvovao i trudio se da mi nikad ništa ne zafali.

Mama je redovno slala alimentaciju, ali tata je bio taj koji me je izdržavao i brinuo o meni, a to radi i dan-danas. Mnogo je radio i dan i noć da bih ja imala sve u životu.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije