Kiki očajan: Ako se Kristina ugoji može da izgubi bebu!

20.08.2022

12:00

By

Osveta Kristijanu Goluboviću

Kristijan će uskoro ponovo postati otac

Kristijan Golubović ozbiljno je zapretio svojoj devojci Kristini Spalević da mora da se smiri i bez njega nigde ne sme da mrdne kako bi uspela celu trudnoću da iznese do kraja.

Iako imaju radnju u kojoj spremaju kuvana jela za prodaju, Kristina ipak plaća hranu od nutricioniste, jer ne sme da se ugoji mnogo kao trudnica.

“Kristina je sklona gojaznosti, a pogotovo sada u trudnoći. Za početak nije brinula o ishrani, jela je gde šta stigne, kasnije joj  je majka kuvala, ali onda je Kristijan presekao i zabranio joj da se nezdravo hrani. Odveo je kod nutricioniste koji je specijalno za trudnice pravi meni, po kome Kristina svakodnevno jede i unosi određene vitamine i koga debelo plaćaju. Zna da je ona mlada i zdrava, ali prethodni pobačaj ih je oboje strašno uplašio. Zato sada ne sme da se ugoji mnogo u trudnoći jer to može da bude kobno po bebu”, objašnjava izvor blizak paru i nastavlja.

“Pored ishrane, Kristina treba i da šeta, pa je Kristijan odveo na nekoliko dana na Ohridsko jezero, gde su se odmarali i uživali. Sve čini da ona bude srećna i zadovoljna. Ona sada ulazi u peti mesec, najkritičniji period je prošao, ali treba i dalje da se čuva. Konačno je i Ivana popustila i dozvolila je Kristijanu da vidi ćerku, što mu je mnogo lakše sada, pogotovo što se i Kristina zajedno sa njim nervirala oko toga, zbog čega joj je i pritisak skakao, ali sada je i to sređeno, pa su mirniji nekako oboje.”


 

Pročitajte: Kristijan Golubović za STAR- Očajan što ne može videti ćerku, otkriva i koje dame sa javne scene se bave prostitucijom

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije