Janjuš napušta Elitu: Kamere snimile sve što je rekao Aneli

26.01.2024

14:00

By

Janjuš se emotivno slomio

B.V.

Janjuš

Janjuš napušta Elitu

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš napušta Elitu uskoro kako bi bio na pomenu svom bratu Mihajlu koji je oduzeo sebi život u svom stanu.

Kao što je poznat trgedija se dogodila 25. decembra kada je Janjuš takođe napustio rijaliti.

Janjuš napušta Elitu kako bi otišao na pomen bratu

Marko Janjušević Janjuš se posle tragedije koja se dogodila vratio u Elitu kako bi, kako je pričao skrenuo misli sa svega i kako bi ga majka ponovo videla nasmejanog. Ipak, nije mu još uvek lako da se vrati na staro jer tragedija koja je ogodila porodicu nije nešto što lako može da se preboli.

Janjuš napušta Elitu

Sada je Janjuš razgovarao sa svojom partnerkom Aneli i otkrio joj kada tačno napušta rijaliti kako bi otišao u rodno Prijepolje i dao pomen svom bratu.

PROČITAJTE I: Janjušu pozlilo u programu uživo: Požalio se voditelju koji je hitno reagovao

Povodom toga da Janjuš napušta Elitu on je izjavio:


– Ja ću videti da krenem u četvrtak popodne. Moram da odem zbog brata, moram biti tamo. Da stignem u četvrtak uveče, biće tu ljudi i onda mislim da će u petak u 12 biti to.

Aneli je Janjuša u ovome u potpunosti podržala.

Inače, podsetimo, kada se Janjuš vratio u Elitu između njega i Aneli nije sve baš bilo idealno. On je u početku govorio da ne može da pređe preko nekih stvari koje je saznao dok je bio napolju.

Janjuš napušta Elitu

Međutim, jedne večeri Janjuš i Aneli su se osamili, dugo su razgovarali, grlili se pa čak i plakali.

Posle te večeri više ništa nije bilo isto. Naime, Janjuš je tada izjavio Aneli i da je voli i oni se bukvalno ne odvajaju jedno od drugog.

Iako u startu ništa nije govori da će ovako biti, stvari su se ipak promenile te su nekadašnji partneri sada ponovo u ljubavi. Aneli blista od sreće iako je Janjuš u jednom trenutku rekao da je Maja Marinković jedina koja je razumela njegovu tugu i čija mu je podrška mnogo značila.

Još iz kategorije