Aca Bulić više neće da ćuti i štiti Kačavendu: Oglasio se i izneo detalje od kojih ćete zanemeti

03.06.2024

20:15

By

Istina o Mileni Kačavendi

B. VUKOVIĆ

Ana i Aca

Istina o Mileni Kačavendi isplivala u javnost

Od kada se pojavila na javnoj sceni svi se pitaju koja je prava istina o Mileni Kačavendi, međutim, tek sada je njen poznanik Aca Bulić razvezao jezik i izneo svoju stranu priče posle svega.

Istina o Mileni Kačavendi više nije misterija

Naime, gostujući u jednoj emisiji Aca Bulić je rešio da konačno iznese svoju priču, pa je sada javnosti poznata njegova istina o Mileni Kačavendi. Kako je istakao, on smatra da ni Ana Ćurčić ne treba da je blati i da treba da spusti loptu, ali isto kaže da više neće da se meša u njihov odnos jer ni sam više nije sa Anom Ćurčić budući da su raskinuli.

Istina o Mileni Kačavendo

Ana i MilenaBojan Vuković

Žena je verovatno sve to radila zbog para, nemam pojma. Ja sam nju upoznao, dovela ju je na stadion naša drugarica Zoja. Kao, ako hoćeš da pomogneš Ani, pa smo odradili taj neki lajv i posle toga ona je krenula da dolazi češće. Ja sam nju shvatao kao Aninu podršku, bili smo zajedno u par emisija – započeo je Bulić na temu istina o Mileni Kačavendi.

Istina o Mileni Kačavendi

Milena i AnaBojan Vuković

– Ona je davala izjave kakve je davala, okej, ja sam predstavljao sebe, radili smo za Anu, ona opet sebe, čak mi je bila i simpatična u nekom momentu. Kad je ulazila u „Elitu“, krenula je priču, počela da pljuje po meni, po Ani pljuje duže vreme – ističe Bulić koji je u mladosti bio sa Anom, a veže ih uspomena na ćerku Ane Ćurčić koju mu je rodila.


Pročitajte i – Kao grom iz vedra neba – Pomirili se Ana Ćurčić i Aca Bulić, fotografija otkrila sve

– Kad je to počelo između njih dve, pokušao sam da izbalansiram, da smirim. Stvarno mislim da ne treba ni jednoj, ni drugo to. Ali okej, ona je takva, ja sam mogao hiljadu ružnih stvari da kažem za nju, međutim neću – istakao je Bulić za portal Republika i dodao:

Pročitajte i – Ispunjava joj sve želje – Bulić iskeširao 18.000 evra za Anu 

– Ne interesuje me žena uopšte, sve što je rekla za mene, nije mogla da kaže istinu, ovo je radila u ratu zbog gledanosti, zbog para, čak je optužila i Anđelu da ju je napala. Zvali su policiju, videli su da to nema veze s vezom. Srele su se, kako je meni ispričala Anđela, u nekom restoranu, popričali su pet minuta i to je to. Nikakve pretnje, ništa – rekao je Bulić za Republiku.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije