Haos u Egiptu: Dejan Dragojević poslao žestoku poruku fanovima!

20.08.2022

19:17

By

Dejan pobesneo zbog fanova

Tokom letovanja u Egiptu gde boravi sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić, Dejan Dragojević je  pobesneo  zbog njihovih zajedničkih fan grupa, pa se odlučio na drastičan potez – da iste otprati.

– Zbog nepotrebnih i bezveznih rasprava između grupa koje podržavaju mene i Aleksandru otpratio sam sve grupe koje podržavaju… Bude li neko pravio bilo kakav pritisak, blokiraću sve grupe. Pratim samo svoje grupe, ne interesuju me zajednička podrška da se vi raspravljate jedni sa drugima. Oko čega se vi raspravljate? Je l’ vam fali rijaliti? Onda prebacujete pritisak na mene što lajkujem, pratim… – rekao je Dragojević i dodao:

 – Ja nikome ne polažem račune, nikome se ne dodvoravam i sa mnom niko neće upravljati. kada budete prestali s raspravama i kad se sjedinimo u jednu grupu i kad sve bude normalno onda ću promeniti mišljenje, a do tada… Smirite se, bez međusobnih rasprava, ako vam se raspravlja onda ne znam šta da vam kažem. Na odmoru sam, vi meni pravite pritisak. Poslednji put vas molim bez pritiska i rasprava. Budote normalni i onakvi kakvi jeste, nemojte međusobno da pravite neke probleme, ne kapiram vas! ispadate gori od onih koji su bili u rijalitiju. Ne znam ni oko čega se raspravljate, ubijate me s porukama. Hvala vam, mir neka bude i da lepo krenemo ispočetka. Voli vas i ljubi vaš Dejan – poručio je Dejan.

 


Pročitajte: Dejan u problemima zbog Dalile- Hitno prodaje kola da bi vratio dug bivše žene!

IZVOR: Paparazzo

SLIKE: Paparazzo

Još iz kategorije