Ovaj dan su svi čekali: Ogromno slavlje u domu Aleksandre i Cara, prsten upotpunio sve

22.11.2023

13:00

By

Filip Car slavio rođenje ćerke

B.V.

Fotografija Aleksandre Nikolić izazvala mnogo nagađanja na društvenim mrežama

Filip Car i Aleksandra Nikolić svojim odnosom izazivaju dosta pažnje u javnosti, a nakon burnog perioda između njih, došlo je do pomirenja.

Njih dvoje će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja jer je Aleksandra u drugom stanju i nosi devojčicu. Ona je trenutno kod Filipa u Crikvenici, a svakdonevno na društvene mreže objavljuju kako se provode pa se može zaključiti da Car pazi na svoju dragu i da joj posvećuje sve vreme ovog sveta.

Pročitajte: Aleksandra Nikolić trudna morala da napusti stan, ostala bez novca – Oglasila se nakon ovih navoda

Fotografija Aleksandre Nikolić

Antonio Ahel/ATAImages

Sada je Aleksandra objavila na Instagram fotografiju koja je izazvala lavinu komentara. Naime, kako deli njihove zajedničke trenutke, tako mu i neretko izjavljuje ljubav putem društvenih što je i ovoga puta bio slučaj.

Stavila je sliku iz crtanog filma „Lepotica i zver“ na kojoj zver grli svoju lepoticu, te je svima jasno koliko se vole, a takođe stavila je i emotikone prstena i srca pa su mnogi pomislili da će uskoro doći i do venčanja.

Pročitajte: Filip Car će poludeti- Aleksandra Nikolić se javno obratila Dejanu, priznala mu sve VIDEO

Fotografija Aleksandre Nikolić


 

Podsećanja radi, prethodni period je bio u znaku njihovog međusobnog prepucavanja u koji se umešala i Maja Marinković.

– Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. To je trenutno ceo moj svet. Apsolutno me niko i ništa više ne interesuje sem nje. Trenutno razmisljam o tome kako da opremim bebinu sobicu i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Molim vas za razumevanje i privatnost – izjavila je Aleksandra za tada za medije.

Još fotografija Aleksandre i Filipa pogledajte u galeriji ispod:

Još iz kategorije