Anu Radulović optužili da koristi nedozvoljene supstance: Voditeljka se konačno oglasila

03.04.2024

18:04

By

Fizički izgled Ane Radulović

BOJAN VUKOVIĆ

Fizički izgled Ane Radulović zabrinuo gledaoce

Voditeljka na televiziji Pink Ana Radulović, krajem prošle godine imala je problem sa licem koji je trajao četiri nedelje. U tom periodu pojavile su se razne informacije o uzroku bolesti, a nju su čak gledaoci optužili da koristi narkotike.

Fizički izgled Ane Radulović zabrinuo gledaoce, pevačica imala problem sa licem

Naime, Ana je nakon što je kosu oprala hladnom vodom dobila facijalis, a gledaoci ovog programa optužili su je da koristi narkotike.

Ona se sada oglasila za medije te otkrila pravu istinu o svom tadašnjem stanju.

Pročitajte: Veliki šef doneo odluku- Kažnjena supruga Ivana Marinkovića zbog vređanja na nacionalnoj osnovi

– Imala sam taj problem dugo i nisam želela da me snimaju izbliza. Ja sam zamolila naše kolege da se to ne prenosi i nisam želela da me iko sažaljeva i da vodim emisiju u tom stanju. Međutim, posle određenog vremena meni je bilo bolje, ali zbog svetla i svega, na kameri je to delovalo užasno, ali sam ja odlučila da dam izjavu na tu temu zbog raznih optužbi na račun izgleda moje face.

Fizički izgled Ane Radulović

Ana RadulovićBojan Vuković

– Možda se ja nekome ne sviđam kako izgledam ili kako vodim emisiju, ali ne dozvoljavam da se priča kako sam ja koristila nešto za šta sam izričito protiv – rekla je Ana Radulović.


Pročitajte: Tvrdi da nije imala korekcije na licu, ali fotke govore nešto drugo- Evo kako je Ana Radulović izgleda pre pet godina

Voditeljka je tada priznala da joj je to teško palo i da zbog toga nije smela da se snima u krupnom kadru, kao i da je primila određene injekcije, pa čak i duplu dozu.ž

Fizički izgled Ane Radulović

Radulovićeva je tada sve zabrinula svojim izgledom, ali se ubrzo sve smirilo i njen izgled se vratio u prepoznatljivo stanje na svu sreću.

Voditeljka je već osam godina u braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem, a kao krunu ljubavi imaju jednog sina.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije