Pa zar tako prema trudnici: Ovako se Filip Car ponaša prema Aleksandri u Crikvenici

30.11.2023

21:11

By

Pomirenje Aleksandre i Cara na pomolu

Bojan Vuković

Drugo stanje Aleksandre Nikolić je totalno promenilo Filipa

Bivši rijaliti učesnici Filip Car i Aleksandra Nikolić se se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Njih dvoje očekuju devojčicu, a Aleks trudnićke dane provodi u Filipovoj rodnoj Crikvenici.

Iako ih često pominju u rijalitiju, njih dvoje za to puno ne mare, nego uživaju u najlepšim danima. Oni su uplovili u mirnu luku i ne pojavljuju se u medijima, ali redovno preko Instagrama pokazuju kako teku pripreme u njihovom domu.

Drugo stanje Aleksandre Nikolić

Drugo stanje Aleksandre Nikolić je unelo radost u porodicu

Mnogi se pitaju kako njih sada funkcionišu zajedno i kako Filip tretira trudnu izabranicu, a on je sad odgovorio na brojna pitanja i otkrio šta se dešava u njihova četiri zida.

Filip je objavio stori, pa putem Instagrama objasnio kako Aleksandra „izlazi na kraj“ sa trudničkim stomakom, koji je iz dana u dan sve veći. Našalio se pa slikovito prikazao njene slatke muke, a Aleksandra je istu fotografiju podelila i na svom nalogu.

Pročitajte: Aleksandra Nikolić prvi put pokazala trudnički stomak pa emotivno poručila- Neko je tu FOTO

Drugo stanje Aleksandre Nikolić


Podsetimo, Aleksandra Nikolić i Filip Car, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te je tako trudna starleta ponovo otišla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika, gde sada žive zajedno i čekaju prinovu.

Pročitajte: Više nije tajna- Marija Kulić i Filip Car bili zajedno u etno selu, isplivali svi detalji

Drugo stanje Aleksandre Nikolić

Pre toga, kada je Aleks objavila da je trudna, Maja Marinković je javno izašla i pokazala pozive koje joj upućuje Filip. Ipak, Aleks i Car su sve to prebrodili, a Maja i dalje lije suze za njim.

Drugo stanje Aleksandre Nikolić je totalno promenilo ovaj par, pa sada željno isčekuju najsrećniji trenutak, a to je dolazak njihove ćerke na svet.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije