Dalila progovorila o veridbi: Rekla DA, pa objavila fotku skupocenog prstena! (FOTO)

23.08.2022

14:00

By

Operacije Dalile Dragojević

Dalila zaintrigirala javnost objavom prstena

Dalila Dragojević, učesnica rijalitija „Zadruga“, intrigira ljude svojim privatnim životom, a naročito je interesantan njen ljubavni život.

Nakon turbulentnog perioda koji je ostavila u odajama Bele kuće, Dragojevićka se ne zaustavlja i nastavlja da živi punim plućima.

Dalila je napravila pravu pometnju među svojim pratiocima na Instagramu kada je na svom „storiju“ objavila fotografiju poklona (prstena) koji je dobila i otkrila da je upravo rekla sudbonosno „da“.


Ubrzo se podigla velika prašina i svi su brujali o tome da Dragojevićka ponovo staje na ludi kamen, a sada je Dalila otkrila istinu poteza od protekle noći.

– Sprdam se naravno. A možda bude i istina, nikad se ne zna… Ako ćemo realno, malo je još uvek prerano za sve to... – rekla je ona za Pink.rs.

Podsećamo, Dalila se u rijalitiju razvela od Dejana Dragovića, nakon što ga je prevarila sa Filipom  Carom. Nakon toga je uplovila u vezu sa Filipom, ali oni su nakon izlaska iz rijalitija stavili tačku na svoj ljubavni odnos. Dalila je nedugo nakon izlaska iz Zadruge našla novog dečka, izvesnog Gringa sa kojim uživa u ljubavi.

 

Pročitajte: Dalila sredila kuću u kojoj je živela sa Dejanom- Ovako izgleda njen luksuzni dom u Gornjem Šepku (FOTO)

IZVOR: Paparazzo

SLIKE: Paparazzo, Instagram

Još iz kategorije