Bojana Pavlović proganjala poznatu pevačicu, policija morala da reaguje

19.11.2023

18:11

By

Bojana Pavlović

Bojana Pavlović proganjala Teodoru Džehverović

Bojana Pavlović ispričala je svoju tešku životnu priču kojom je mnoge rastužila i postala favorit za pobedu. Međutim, nakon čestih sukoba koje ima sa učesnicima većina je o njoj promenila mišljenje.

I dok se ona u rijalitiju bori za Anđelinu ljubav, kako saznajemo, pre dve godine, Bojana je proganjala Teodoru Džehverović. Njen drug tvrdi da je Pavlovićevoj čak zapretio pevačicin bivši dečko Nino Čelebić.

Bojana Pavlović

„Bojani se Džehva baš svidela, bila je na nekom njenom nastupu i od tada je bila opsednuta sa njom. Zapratila je na Instagramu i slala joj poruke, međutim Teodora nije odgovarala, nije ni čitala te poruke. Ne znam kako je Bojana našla njen broj i tu joj je poslala dugačku poruku kako joj se divi. Teodora je bila zbunjena jer joj piše na privatni telefon, i čak ni tu nije odgovorila. U Bojani je proradila agresija, jer ne dobija odgovor i onda je svakodnevno pisala i na telefon i na društvene mreže. Odgovora i dalje nije bilo. Saznala je da Teodora peva u blizini Novog Sada i otišla je na nastup. Kada je bila pauza između dva bloka otišla je u bekstejdž jer je znala menadžera koji je sproveo. Bukvalno je vikala na pevačicu, pitala je što glumi ludilo i kako ona zna svašta iz njene prošlosti te da ne treba sa njom da se kači. Teodora je bila u šoku, rekla je obezbeđenju da je izvedu. E, to je tek udarilo na njen ego. Okačila je Džehvinu sliku i oplela po njoj na Instagramu, još je i tagovala“, priča nam Bojanin drug i nastavlja:

Pročitajte: Nino je prošlost- Teodora Džehverović se muva sa ovim pevačem, više se ne kriju FOTO

Bojana Pavlović

„Opomenuli su je neki ljudi da se otkači i da ostavi devojku na miru. Kap koja je prelila čašu bila je ta kad je Teodori pustila poruku da će da je raskrinka sa dokazima. Pevačica je tada bila u vezi sa Ninom kom se očito požalila, on je lično nazvao Bojanu i taj razgovor je bio žestok. Rekao joj je da ako nastavi da se kači na Teodoru da će je prijaviti za uznemiravanje i da joj je pametnije da se nje kloni. Nakon toga je prestala da je uznemirava. Vidim da joj je bila frka kad je Teodorina mama ulazila u Elitu, bojala se njene reakcije, ali lično mislim da Goca ni ne zna za tu priču, iako zna, ne zna da je reč o Bojani“, završava naš izvor.


Još iz kategorije