Bog me je pogledao što nisam imala dete sa njim – Bivša žena Ša šokantnom izjavom zaprepastila

22.02.2024

15:02

By

Ša i Vanja se zvanično razveli

Bojan Vuković

Vanja i Ša

Bivša žena Ša bez zadrške progovorila o reperu

Bivša žena Ša, Vanja Ignajtović dosta puta je pominjana tokom rijalitija, a reper je čak jednom prilikom upravo zbog nje, tačnije razvoda napuštao šou, kako bi se pojavio na sudu. Međutim, Vanja Ignjatović je i tada izbegla susret sa njim, a sada se oglasila i nije ptedela reči.

Bivša žena Ša ne može više da ćuti

Reper Nenad Aleksić Ša bio je u kratkom braku sa Vanjom Aleksić, a ona se sada oglasila putem društvenih mreža i otkrila na čemu je zahvalna.

Bivša žena Ša

Vanja i Nenad dok su bili u kratkom braku želeli su i potomstvo, ali kao što je od ranije poznato Vanja je izgubila bebu, a sada je u razgovoru sa Stefanom Karićem izjavila bez zadrške i zašto smatra da je bog pogledao.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Pa, izgleda da me je Bog spasio! (smeh) To je to… Da se rodilo, naravno, živo i zdravo samo… Ali ne može, kad imaš previše stresa, ne može ništa lepo da ti bude!

Nenad je kao što je poznato u rijalitiju u vezi sa Mionom Jovanović, a nekoliko puta bio je i na ivici nervnog sloma.


Bivša žena Ša

Vanja Ignjatović i Stefan Karićprinstcreen

Oni koji prate rijaliti Elita znaju da često plane, da se veoma često i svađa.

– Ja sam odmah Mioni rekao, misli da me Marko Đedović nagovorio da uđem u vezu sa Mionom. Mene je začudilo jer smo mi drugari od spolja i onda da on izjavi da ja i dalje volim Vanju, glupost. Ja volim Mionu. Od ulaska je prošlo 5 meseci, stvari i situacije su se promenile, moj odlazak za razvod. Nova ljubav, osoba koju volim u koju sam se zaljubio i zavoleo – izjavio je Ša u rijalitiju i dodao:

Pročitajte i: Ne zna šta ga čeka, Mionina majka tuži Ša: Platiće za sve

– Ja sam ušao razlupan, kao poremećen. Došao sam k sebi, oporavio se, doneo sam odluku koju sam doneo, niti ću je ikad promeniti, advokat ima punomoćje da reši razvod, tu osobu ne želim da vidim nikad u životu. Ne vraćam se nekome ko je jako loš. Ja sam bio frapiran da on kaže da njoj hoću da se vraćam. Šokiran sam jer smo dobri i napolju, ne znam koliko puta više da ponovim da se ne vraćam tom odnosu i da je kraj.

Još iz kategorije