Bebica uhvaćen: Bivšoj ženi šalje pismo da ga primi nazad

23.12.2023

12:00

By

Bebica ima dugove

Bebica

Bebicina bivša žena je i dalje aktuelna tema

Bebica i dalje ne može da se opredeli da li će biti sa Teodorom Delić ili ipak ne želi devojku poput nje pored sebe. Kako smo saznali, on se lomi i ne želi da se upusti u ništa ozbiljnije jer mu je cilj da se pomiri sa bivšom ženom Mirelom sa kojom ima dve ćerke.

Bebicina bivša žena

Bebicina bivša žena izazvala lavinu komentara

Zato je odlučio da joj napiše pismo i prizna da želi da joj se vrati, ali će morati da zamoli produkciju da joj pošalje to pismo.

Pročitajte: Bebica u velikom problemu- Marija Kulić mu spremila žestoku osvetu, ovo će ga dotući

Bebicina bivša žena

– Bebici prija što se Teodora u njega zaljubila, što je na početku rijalitija on bio glavna faca. To mu imponuje, a sve kako bi bivšoj ženi fokazao da je poželjan. Ona mu je vezu sa Miljanom mnogo zamerila i negde kroz tu priču ga omalovažila. Sada se on diže iz pepela. Igra se sa ovom malom, vidi da može, neće biti tu ništa ozbiljno. Njegov cilj je da se vrati ženi i deci. Iako je to sada nemoguća misija, ja znam da mu je to glavni cilj. Sve što radi, sve što kaže, to je da se dodvori porodici. Rekao mi je pred ulazak da je mnogo pogrešio u vezi bivše žene, da ona i deca zaslužuju sve i da će da proba sve da im se vrati. On možda misli na pomirenje ovako, ne emotivno jer zna da mu se u tom smislu žena neće vratiti- priča nam Bebicin rođak i dodaje:

Bebicina bivša žena


– Pa, šta je radio za Kuliće, to je bilo van pameti, što da se ne trudi za porodicu. Bitno mu je da zaradi honorar, da uđe u finale kako bi dao deci i sve alimentacije koje duguje poplaćao. Kulići su ga odrali… Zbog njih nije ni zarađivao, a davali mu novac za hranu samo. On je bio kao omađijan. Hvala Bogu da se iščupao. Bebica je manipulator, lepo on sad pliva- završava rođak.

Još iz kategorije