Hitna pomoć u Šimanovcima: Bebici pozlilo, izveli ga iz Elite, drama u rijalitiju

22.01.2024

09:00

By

Bebici pozlilo

Bojan Vuković

Bebici pozlilo, Hitna pomoć došla u Elitu

Rijaliti učesnik Nenad Macanović Bebica sinoć je izveden iz Elite. Kako su ostalu učesnici saopštili, Bebici je pozlilo pa je upravo iz tog razloga Hitna pomoć došla u Šimanovce.

Bebici pozlilo, Hitna pomoć došla u Elitu

Kako su učesnici otkrili u jednom trenutku je Bebici pozlilo, zbog čega je tražio od produkcije pomoć.

Snimak razgovora ukućana osvanuo je na instagram stranici koja prati dešavanja u rijalitiju pa se tako i saznalo za ovaj nemili događaj iako produkcija još uvek nije dala zvanična obaveštenja.

Bebici pozlilo

Nenad Aleksić Ša je u dvorištu sedeo sa cimerom nakon što je tražio od produkcije da razgovara sa njima, a u jednom trenutku se čulo sledeće:

Izveli su Bebicu sada, odveli ga u Hitnu – rekao je učesnik „Elite“.


Zabrinuti fanovi odmah su počeli ispod videa da komentarišu šta se dogodilo povodom situacije i toga da je Hitna pomoć izvela Bebicu iz Elite.

„Ima problem sa visokim pritiskom“, „I sinoć je usred nominacija išao u Hitnu“, „On je rekao da će izaći dok je Ša pravio dramu“, „Otišao po informacije„, „I ja se brinem za njega“, bili su neki od komentara ispod objave.

PROČITAJTE I: Bebica u velikom problemu: Marija Kulić mu spremila žestoku osvetu, ovo će ga dotući

Kao što je poznato Nenad Macanović nije jedini učesnik kom je do sada bilo loše u rijalitiju ali je svakako jedan od retkih zbog kog je došla Hitna pomoć što automatski ukazuje na to da mu zaista nije bilo dobro i to toliko da je morala da reaguje hitna.

Bebici pozlilo

Kada su čuli ovu vest ostali učesniic rijalitija su se zaista zabrinuli šta se dogodilo sa njihovim cimerom, pa nisu prestajali da komentarišu ovu nemilu situaciju.

Ipak, ako je suditi po snimcima koji su se kasnije pojavili na društvenim mrežama Bebica se kasnije vratio u rijaliti pa je jasno da mu je pomoć ukazana i da nije ništa ozbiljno po sredi iako se dosta pisalo o tome da on i inače ima zdravstvenih problema.

Još iz kategorije