Ponovo srećna i ispunjena: Dalila sa novim dečkom očekuje bebu, sve se posložilo

22.12.2023

15:00

By

Dalilin dečko

Antonio Ahel/ATAImages

Beba Dalile Dragojević se sa nestrpljenjem očekuje

Bivša učesnica rijalitija, Dalila Dragojević je najviše pažnje izazvala zbog svoje prevare. Naime, ona je sada već bivšeg supruga Dejana Dragojevića prevarila sa Filipom Carom pred milionima gledalaca.

Beba Dalile Dragojević

Beba Dalile Dragojević će uneti radost u porodicu

Nkaon toga je usledio razvod, a svako je nastavio svojim putem. Nedugo nakon izlaska iz Zadruge, Dalila i Car su raskinuli. Mnogo se spekulisalo o njenom ljubavnom životu, a sada je za medije potvrdila da je ponovo srećna i ispunjena.

– Volela bih da dobijem svoje dete. Daće Bog. Bitno mi je da budem posvećena tom detetu, da idem sa njim do vrtića, do škole… Uvek sam ja imala majčinski instikt. Uvek sam maštala o tome. Možda sam ljudima delovala drugačije, ali sam imala želju za roditeljstvom. Bila sam trudna i desilo se to da sam nažalost izugbila plod. Volela bih da radim na tome, naravno, kada adekvatna osoba bude za to – poručuje Dalila i dodaje:

Pročitajte: Nećete je prepoznati- Dalila pukla preko 20.000 evra na operacije, promenila lični opis

Beba Dalile Dragojević

– Trenutno sam srećna i ispunjena. Postoji muškarac u mom životu. To nije osoba koja želi da se plasira u medijima i ja sam se povukla iz toga. Živimo normalan život. Meni je beba svakako želja, bila to 2023. ili 2024. godina. Kad god bude došla, dobro došla – zaključuje Dragojevićka.


Podsećanja radi, njen bivpi suprug Dejan je uplovio u vezu sa devojkom po imenu Jovana. Njih dvoje žive zajedno u Veterniku, a samo je pitanje dana kada će stati na ludi kamen.

Još iz kategorije