Šok razgovor: Anita folira da je zaljubljena u Anđela, ovo će sve promeniti

01.01.2024

12:00

By

Anita Stanojlović napušta Elitu

Anitina zaljubljenost u Anđela izazvala lavinu komentara

Marko Đedović primetio da Anite nema obratio se Anđelu i od njega pokušao da sazna zbog čega je Stanojlovićeva naglo napustila proslavu.

Anitina zaljubljenost u Anđela ne prestaje da se komentariše

Tokom sinoćne proslave Nove godine u „Eliti“ Anita Stanojlović se naljutila na Anđela Rankovića jer joj je zabranio da odlazi kod DJ Nebe i naručuje pesme. Ona je nakon toga odlučila da se pokupi i ode sa žurke u sobu za izolaciju i veče provede u krevetu.

Anitina zaljubljenost

Marko Đedović primetio da Anite nema obratio se Anđelu i od njega pokušao da sazna zbog čega je Stanojlovićeva naglo napustila proslavu i šta se dogodilo između njih dvoje, pa od njega doboio odgovor koji ga je ostavio u šoku. 

– Pa ne znam, verovatno onu „Cveće za nju“ – odgovorio je Anđelo.

– Ona naručuje pesme za Mateu, Matori u inat, a sedi sa tobom? Neka ste vi meni živi i zdravi – govorio je Marko.


– Ma ne znam koju pesmu – dodao je Anđelo.

Ovaj razgovor napravio je pometnju na društvenim mrežama, zbog čega je većina u komentarima proglasila Anitu folirantom jer nikome nije jasno zašto bi imala potrebu da provocira još uvek zakonitu suprugu Jovanu Tomić Matoru, dok sedi pored momka u kog je zaljubljena.

Anitina zaljubljenost

Inače, Stanojlovićeva je par puta naglasila kako ta pesma uopšte nije posvećena Matoroj, ali joj u to niko nije poverovao i nije uspela da skine etiketu „foliranta“ koja joj je u tom momentu dodeljena u komentarima na društvenim mrežama.

Još iz kategorije