Ovakav gulaš još niste probali: Goca Tržan otkriva koji je njen tajni sastojak

03.06.2024

15:10

By

Recept Goce Tržan

Dragan Gajić

Goca Tržan

Recept Goce Tržan za gulaš kakav još niste probali

Gulaš je omiljeno jelo mnogima, a recept Goce Tržan baš za ovo jelo će vas ostaviti bez daha. Naime, Goca Tržan važi za vrsnu kuvaricu. Kako je svojevremeno izjavila, prvi ručak skuvala je kao devojčica i to za petnaestoro ljudi, pa i ne čudi što je postala odlična i vrsna kuvarica i domaćica.

Recept Goce Tržan sadrži tajni sastojak

Goca je kuvanje još vipe zavolela od kada je rodila ćerku Lenu, te se trudila da svojoj jedinici svakog dana sprema raznovrsnu, zdravu hranu. Jednom prilikom, gostujući u emisiji na N1 televziji, poznata pop pevačica je detaljno objasnila kako se sprema gulaš Goce Tržan od pileće džigerice sa jabukama.

Recept Goce Tržan

GocaATA IMAGES

– Uživam dok kuvam! Odmalena. Prvo što sam u životu spremila je ručak za petnaestoro ljudi! Išla sam kod bake na selo, a tamo moraš da znaš da kuvaš. Pomagala sam joj kada su dolazili žeteoci, kopači, kosači da napravi veliki ručak. Tada sam spremila pogaču i pile – starinska, ali moja omiljena poslastica – ispričala je Goca Tržan svojevremeno za Blic Ženu.

Pročitajte i – Goca Božinovska je odlična domaćica – Morate probati njenu pitu od tost hleba

Sastojci potrebni za ovo jelo:

– 500 gr pileće džigerice
– 3 ljubičasta luka
– 2 jabuke
– štapić cimeta
– veza peršuna
– 3 čena belog luka
– 1 kašika majorana
– 1 šargarepa
– so, biber i maslinovo ulje


Recept Goce Tržan

 

Priprema jela po savetima koje sadrži recept Goce Tržan:

Recept Goce Tržan za gulaš sigurno spada u jedan od najukusnijih koje je spremala, a priprema se vrlo lako. Potrebno je da propržite crni luk dok ne postane staklast, , zatim dodate džigericu i mešate. Zatim dodajete i začine – so, biber, majoran, štapić cimeta, beli luk i šargarepu.

Dok mešate sve zajedno, dodajte jednu kocku za supu i malo vode, kao i jabuku koju ste prethodno isekli na kockice. Nakon toga smanjite tempreraturu ii ostavit gulaš da se na tihoj vatri krčka uz povremeno mešanje.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije