Breskvica se odlično snalazi u kuhinji, a sada je to pokazala javno: Piletini na njen način nećete moći da odolite

21.05.2024

09:00

By

Recept Anđele Ignjatović Breskvice

prinstcreen TV Pink

Anđela Ignjatović Breskvica

Recept Anđele Ignjatović Breskvice oduševljava

Jedna od popularnijih mladih pevačica sa naše javne scene, Anđela Ignjatović svima poznatija kao Breskvica, pored neospornog talenta za muziku, odlična je i domaćica.

Recept Anđele Ignjatović Breskvice oduševiće vas i vaše ukućane, a imajući u vidu da je jednostavan za pripremu zasigurno će postati čest obrok na vašoj trpezi

Mnogi nisu znali da Anđela iako tako mlada, uživa i u kuhinji, a obroke koje sprema kod kuće, ponekad podeli na društvenim mrežama i fanovima da ideju za brz, jednostavan i ukusan ručak.

 

To je bio i jedan od razloga da je u emisiju „Praktična žena“ pozove Nataša Pavlović, a kulinarsko umeće koje je ovim putem prezentovala oduševilo je mnoge.

Recept Anđele Ignjatović Breskvice

Naime, recept Anđele IgnjatovićBreskvice za zapečenu piletinu sa breskvama koji je predstavila u pomenuoj emisiji, jedno je od omiljenih pevačicinih jela, a ne sumnjamo da će postati i vaše.


Recept Anđele Ignjatović Breskvice

Sastojci:

2-3 veća komada piletine sa kožicom i kostima (batak, karabatak, belo meso)
400g breskvi
10 čeri paradajza
1/2 šolje brašna
kašičica soli
1/2 šolje soka od pomorandže
2 kašike meda
2 kašike sirćeta
kašika seckanog peršuna

Priprema:

Piletinu posoliti, a zatim uvaljajti u brašno i propržiti na malo ulja sa obe strane dok ne porumeni. Zatim je staviti u vatrostalnu posudu. Oko piletine staviti polovine breskvi i čeri paradajz. Pomešati sok od pomorandže, med i sirće i preliti piletinu. Zatim posuti peršunom i peći oko 40 minuta na 200 stepeni sa aluminijskom folijom. Skinuti foliju i zapeći kratko dok ne porumeni.

Prijatno!

IZVOR: Starmagazin/Praktična žena

SLIKE: YouTube Printskrin/ Tv Pink Printscreen

Još iz kategorije