I Anastasija je imala problema sa kilažom: Smršala je 20 kilograma, a evo i kako

25.03.2024

19:00

By

Dijeta Anastasije Ražnatović

Dijeta Anastasije Ražnatović kojom je skinula 20 kilograma

Iako ne deluje tako Anastasija Ražnatović je jedan period kuburila sa viškom kilograma. Tokom jednog perioda ugojila se dosta, pa je odlučila da počne zadravije da se hrani. Ovo je dijeta Anastasije Ražnatović kojom je došla do željene kilaže koju i danas održava.

Evo iz čega se sastojala dijeta Anastasije Ražnatović

Kako je Anastasija jednom prilikom ispričala naviše se gojila dok je boravila sa bratom na Kipru.

– Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu: grickalice, hamburgere, gazirana pića… Tako sam živela šest meseci – priznala je Anastasija ranije za Informer.

 

Kako je tada istakla, kada je tetka videla nije mogla da veruje koliko se ugojila.

– Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: „Seko, Anastasija se mnogo ugojila.“ Mama joj je odgovorila: „Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo.“


Pročitajte i: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla: Slađa se oglasila i otkrila detalje

Ipak, kada je i sama primetila da je preterala odlučila je da promeni navike.

– Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Otad mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato, čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem – rekla je ranije Anastasija.

dijeta Anastasije Ražnatović

– Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane – rekla je Anastasija tada, pa nastavila:

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Još iz kategorije