Zaustavila vreme: Pomoću ovog čarobnog napitka Neda Ukraden i u 8. deceniji je riba i po

22.05.2024

14:00

By

Napitak Nede Ukraden

Instagram

Napitak Nede Ukraden za top liniju i formu, priprema se za svega 2 minuta

Pored toga što je bila jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Juge, pevačica Neda Ukraden važila je i za jednu od najlepših pevačica tog vremena, a danas iako gazi osmu deceniju, za nju vreme kao da je stalo i na liniji joj mogu pozavideti i dosta mlađe koleginice.

Napitak Nede Ukraden tajna je njenog savršenog izgleda i provereno radi

Neda veoma vodi računa o svom izgledu, što se uostalom i vidi, a da ništa ne prepušta slučaju priznala je u više navrata. Tako je jednom ispričala za domaće medije da je njen fizički izgled rezultat genetike, redovne fizičke aktivnosti i dijete.

Ipak, postoji još jedna stvar koja znatno utiče na njen izgled, a u pitanju je napitak Nede Ukraden bez kog ne počinje dan i koji je po svemu sudeći njen eliksir mladosti.

Napitak Nede Ukraden

 

– Jutro počinjem čašom mlake vode u koju iscedim pola ili ceo limun i dodam kurkumu. Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme čitam poruke, gledam vesti, a onda radim jutarnju vežbu – ispričala je pevačica.


Pročitajte i – Ako ste se umorili od teške zimske hrane, ovo je predlog za ručak Nede Ukraden koji je gotov za 20 minuta

Nakon što napitak Nede Ukraden pevačica sa uživanjem popije, ona se posvećuje vežbanju, uglavnom je to Tabata trening, zatim plivanje i tenis.

Napitak Nede Ukraden

– Već godinama skoro svako jutro radim fizičke vežbe i vežbe disanja. Ne idem u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja izgubio bih članstvo u bilo kojoj. Umesto toga, gde god da se nađem, u kojoj god hotelskoj sobi, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake – ispričala je pevačica za „Azra.ba“.

– Ponekad posegnem za tortom ili se počastim tanjirom testenine. Međutim, kada se jednog dana prejedem, obratim pažnju šta ću jesti sutradan i tako sam uvek u ravnoteži. A balans je uvek važan u životu – priznala je pevačica za „Glossy“ da joj se dogodi da se opusti, pa napomenula da ne konzumira cigarete niti alkohol, osim u posebnim prilikama čašu ili dve vina.

Napitak Nede Ukraden

– Kada ništa ne pomaže, tu je dijeta za liposukciju. U ovim godinama se trudim prvenstveno da vodim računa o svom zdravlju, a samim tim i o svom izgledu. Sviđa mi se ovaj sistem mršavljenja jer daje brze rezultate, a tokom režima se ne osećam iscrpljeno i nisam gladna – bila je iskrena Neda koja svojom figurom mnoge ostavlja bez daha.

IZVOR: Starmagazin/Glossy.rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije