![Gastroglumac Sloba Stefanovic](https://starmagazin.rs/wp-content/uploads/2024/07/Gstroglumac-Sloba-Stefanovic-576x576.jpg)
30.07.2024
Gastroglumac Sloba Stefanović otkriva kako se pravi: Pasta torta
Dobro poznato lice domaće glumačke scene, Slobodan Stefanović je široj publici poznat i po svojim kulinarskim veštinama, delikatesima koje priprema...
31.07.2024
14:27
Shutterstock / irina2511
Pozorišna i televizijska glumica Vanja Milačić publiku uspešno osvaja svojom energijom i upadljivom lepotom. Prepoznatljiva po izuzetnoj izvedbi uloga, ova glumica se dokazano snalazi na daskama koje život znače bez obzira da li igra u komediji, drami ili opereti.
Kroz svoje uloge Vanja Milačić oživljava savremene i istorijske junakinje. Jedna od najzapaženijih je uloga Nadežde Petrović u monodrami Nenapisana pisma.
Pored uloga u predstavama u Narodnom pozorištu u Beogradu i Operi i teatru Madlenianum, glumica Vanja Milačić je široj publici poznata i kroz zapažene uloge u TV serijama poput: Vratiće se rode, Gorki plodovi, Pet, Tajna vinove loze, Nepobedivo srce itd.
Glumica se podjednako dobro snalazi i u kuhinji, što je pokazala kroz gostovanja u brojnim emisijama koje za temu obrađuju kuvanje i praktične recepte.
U nastavku vam donosimo spisak sastojaka potrebnih za pripremu kolača čiji ukus mnoge mnoge vraća u radosno detinjstvo.
ZA BISKVIT
ZA PRELIV
ZA VALJANJE
View this post on Instagram
ZA BISKVIT
Odvojite belanca od žumanaca, pa ih penasto umutite.
U umućena žumanca redom dodajte: žumanca, šećer, prosejano brašno i prašak za pecivo.
Sipajte smesu u podmazan i brašnom posut pleh, pa pecite na 180°C u ugrejanoj rerni oko 20 minuta.
Izvadite iz pećnice i ostavite biskvit da se ohladi.
ZA PRELIV
Otopite puter na laganoj vatri, pa dodajte 200 g iseckane čokolade za kuvanje, šećer i pavlaku.
Mešajte dok se sastojci potpuno ne rastope.
FINALNI POSTUPAK
Isecite potpuno ohlađen biskvit na pravilne kocke.
Svaku kocku umočite u čokoladni preliv. Koristite viljuške kako bi čupavci bili ravnomerno natopljeni.
Prebacite u posudu sa kokosovim brašnom i uvaljajte ih.
Ostavite da se potpuno ohlade, pa dodatno dekorišite pred posluživanje.
IZVOR: Starmagazin
SLIKE: Shutterstock / irina2511 i Bus Plus Production / ATAImages
30.07.2024
Dobro poznato lice domaće glumačke scene, Slobodan Stefanović je široj publici poznat i po svojim kulinarskim veštinama, delikatesima koje priprema...
29.07.2024
Popularna voditeljka kviza "Slagalica", Marija Veljković i pored brojnih obaveza posvećena je svojoj porodici, a budući da je ponosna mama troje de...
29.07.2024
Tokom leta pravi je izazov udovoljiti čulima. Naročito kada je doručak u pitanju. Osvežavajući, zdravi i ukusni obroci najbolje su rešenje tokom le...
28.07.2024
Recept Jovane Jeremić za savršen ručak Kontroverzna voditeljka ”Novog jutra” na Pink televiziji Jovana Jeremić je poznata po britkom jeziku i uve...
27.07.2024
Prelepa Nina Seničar koja je srca publike osvojila ulogom u seriji "Popadija” pre nekoliko dana na svet je donela drugo dete, a kada se nakon porođ...