Nisam imala novca pa sam postala vegan: Jelena Đoković praktikuje samo zdravo, ovo je njen način ishrane

21.02.2024

14:00

By

Stajling Jelene Đoković

ATA IMAGES

Jelena Đoković

Ishrana Jelene Đoković oduvek sve zanima

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković jednom prilikom je pričala o tome zašto je postala vegan. Iako je tada muka naterala, danas je ishrana Jelene Đoković zapravo ono što ona propagira i uživa u tome, te ističe da joj prija.

Ishrana Jelene Đoković je veoma zanimljiva

Jelena Đoković ranije je često na društvenim mrežama objavljivala razne poslastice koje je sama pravila, ali i recepte za pojedine, koje su uglavnom zdrave jer kao što je poznato ishrana Jelene Đoković bazirana je samo na zdravim namirnicama.

Ona je jednom prilikom otkrila zašto je postala vegan, ali i to da ona i dalje voli da jede meso.

– Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke“, rekla je Jelena prilikom gostovanja u jednoj emisiji i dodala da je pitanje da li će do kraja života ostati vegan, ali da joj je za sada najvažnije da se dobro oseća.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava – istakla je tada Jelena.

Ishrana Jelene Đokovic

Jelena i Novak ĐokovićAta images


Ono što ona svakao stalno ističe je i način pripreme hrane.

– Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – zaključila je tom prilikom Jelena Đoković u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

Još iz kategorije