Dušica Jakovljević zabrinula pratioce: Nikada nije bila mršavija, a ovom dijetom je smršala 9 kilograma

23.03.2024

20:00

By

Izgled Dušice Jakovljević

ATA IMAGES

Dušica Jakovljević

Izgled Dušice Jakovljević je zabrinuo mnoge

Voditeljka Dušica Jakovljević aktivna je na društvenoj mreži Instagram gde postavlja fotografije i video snimke, ali ono što su mnogi primetili je upravo izgled Dušice Jakovljević koji se mnogo promenio.

Izgled Dušice Jakovljević je sada neprepoznatljiv, a ovako je ranije došla do željenih kilograma

Dušica Jakovljević nedavno se pohvalila fotografijom na kojoj je u crnom kombinezonu i u kom se vidi koliko je smršala, a posle toga je na njenom profilu osvanuo i video na kom se vidi go stomak te jasno i struk koji je minijaturan.

Kao što je poznato Dušica vodi računa o svom izgledu, vežba redovno, ali mnogi su se sada već zabrinuli i smatraju da je preterano smršala.

Ipak, dok nije bila ovako mršava i ona je kuburila sa viškom kilograma kao i mnoge dame, pa je tako odlučila da se dovede u red i to posle majčinih reči, kako je sama ranije isticala.

– Imala sam baš veliki problem sa kilažom. Više sam zapravo bila otečena jer se nikada nisam bavila sportom, trenirala sam periodično i neko sam ko brzo odustane od vežbi jer se moje telo uvek brzo prilagođavalo i bilo veoma imuno na brzu hranu – istakla je ranije Dušica i dodala:

– Ja sam do 33. mogla da jedem sve što sam htela – kad god i koliko god sam htela. I posle prvog porođaja u 26. godini i druge trudnoće telo i genetika su me služili.


Međutim, kako je tada istakla njeno telo je počelo da dobija oblik koji joj se nije dopao.

– I ne samo to nego nisam mogla da obučem sve ono što sam želela. Ja sam sa konfekcijskog broja 36 došla do broja 40 i mnoge žene će reći: „Ma, dobro to nije ništa!“ – istakla je ranije Dušica za Ženu.

Pročitajte i: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla: Slađa se oglasila i otkrila detalje

U jednom trenutku videla je na vagi brojku koja joj se nije svidela, a onda je mama „dokusurila“ komentarom.

– Bila sam kod roditelja i mama mi je rekla: „Bože, Dušice, tebi se stomak zatresao dok si prolazila!“ i to je bio momenat kada sam rekla: „Sad sam stvarno preterala“ – istakla je Dušica.

Dušica se tada odlučila na dijetu.

Osnova njene dijete bila su tri glavna obroka i dve užine.

– Pored tri obroka dnevno, uvela sam i dve užine. Za doručak sam jela ovsene pahuljice sa voćem ili jaja sa salatom. Za ručak meso i salatu. Za prvu užinu sam jela dve jabuke ili dve kruške, a za drugu kiselo mleko sa čija semenkama – otkrila je Jakovljevićeva, koja je uspela da smrša devet kilograma i sada ima 60.

Još iz kategorije