Prepolovila se: Tanja Savić je sama osmislila dijetu uz koju je časkom skinula kilograme

08.03.2024

14:00

By

Ishrana Tanje Savić

ATA IMAGES

Tanja Savić

Ishrana Tanje Savić će možda i vama pomoći

Pevačica Tanja Savić pokušavala je u nekolio navrata da dovede liniju u red, ali je posle brojnih pokušaja odlučila da napravi sama sebi dijetu. Probala je mnoge stvari, ali nijedna ishrana Tanje Savić nije urodila plodom, dok nije odredila sama sebi šta joj odgovara.

Ishrana Tanje Savić koju je sama osmislila će možda i vama baš odgovarati

Tanja Savić je kao što smo pomenuli pokušala na razne načine da smrša, a onda je donela odluku da sama osmisli svoj jelovnik i da dijetu prilagodi sebi.

– Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu… Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate – priča pevačica.

Pročitajte i: Otkriveno kakav je brak Viki i Tašketa: Ovako se ponaša prema njemu pred svima, mnogi nisu slutili

Tanja je istakla da se najviše gojila u predelu stomaka.

– Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju – iskrena je ona.

Ishrana Tanje Savić

Tanja SavićAta images


Tanja priznaje da se ugojila dok je trajao karantin zbog koronavirusa:

– Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da „kipi“ na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku.

Pročitajete i: Tanja Savić se oglasila zbog udaje za pilota: Oduvek je sanjala o tome, ovo su detalji

Pevačica ipak ne krije da kao i svi voli da se opusti i pojede više nego što bi trebalo.

– Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam.

Ovo je ishrana Tanje Savić:

Doručak: Sok od voća i povrća

Ručak: Piletina i salata

Večera: Riba

Savet Tanje Savić: Jedite više puta tokom dana, ali neka to budu manji, lagani obroci.

IZVOR: Hit

Još iz kategorije