Ovako je Seka Aleksić izgubila kilograme, nije lako, ali rezultati su odmah vidljivi, a sada je muž snimio i kako vežba

10.03.2024

15:00

By

Dijeta Seke Aleksić

Ata images

Seka Aleksić

Dijeta Seke Aleksić donosi odmah rezultate

Pevačica Seka Aleksić o svemu uvek javno govori i ne libi se da prizna i kada je u problemu i kada je išla na vantelesnu oplodnju, ali ni to kako kuburi sa viškom kilograma. Ona je jednom prilikom pričala o tome kako se sa tim problemom izborila a mi vam otkivamo koja je to dijeta Seke Aleksić koja je kod nje urodila plodom.

Dijeta Seke Aleksić nije laka

Seka Aleksić je pokušavala na razne načine da se oslobodi viška kilograma te je jednom prilikom ispričala da se zdravo hrani i da je tako uspela da smrša. Sada je suprug Veljko snimio i kako vredno vežba, a kako se čuje i da diže tegove od 50 kilograma.

Dijeta Seke Aleksić

Seka Aleksićinstagram

Inače, Seka je ranije pričala i kako je uspela da smrša.

– Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila, zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega – rekla je jednom prilikom Seka Aleksić koja se putem Tvitera pohvalila koliko je kilograma izgubila:

– Minus deset kilograma, sa veoma malo krem bananica i proteinskog sladoleda! Ljudi, jako sam srećna – napisala je Seka, čiji su pratioci hvalili njen izgled.


Pročitajte i: Zar da joj se desi na dan žena: Snežana Đurišić javno prevarena, odlučila da prizna sve

Ona je takođe jedan period i vežbala, a imala je i one trenutke kada nije želela da vežba i da joj Veljko priprema zdrave obroke. Ona je tada otkrila da je njena dijeta bila baš rigorozna.

– Dijeta je vrlo jednostavna, probušila sam kašiku. Tačnije, ništa nisam jela. Veljko se nudio da mi sprema zdrave obroke, ali ja sam rekla ne – istakla je Seka jednom prilikom i dodala:

– Ja sam osoba koja ako proba nešto što joj se dopada ne može stati na samo nekoliko zalogaja, tako da sam rešila da ova dijeta bude radikalna. Jela sam jabuke, neku supicu, potaž…

Još iz kategorije