Vlade Divac u problemu: Čuveni košarkaš uhvaćen na aerdormu FOTO

17.02.2024

15:02

By

Vlade Divac sa porodicom

Dragan Gajić

Vlade Divac

Vlade Divac sa porodicom bio na odmoru

Čuveni košarkaš Vlade Divac već dugo izbegava da se pojavljuje u medijima, a mi smo ga uhvatili na beogradskom aerodromu. Vlade Divac sa porodicom, ženom i ćerkom očigledno se vraćao sa nekog odmora.

Vlade Divac sa porodicom provodi svaki slobodan trenutak

Da nije toliko visok, čuvenog košarkaša teško da bismo prepoznali, jer se baš usukao, a bio je obučen kao dežurni radnik u otrcanoj garderobi.

S druge strane, njegova žena Snežana izgledala je kao prava diva dok je nosila samo svoju torbicu dok je Divac sam vukao njihove kofere.

Iako se pre 5 godina pisalo da se ovaj par razvodi posle 30 godina braka, to se ipak nije desilo što su i ovog puta potvrdili.

O priči da se rastaju tada su brujali mediji, ali očigledno je ona pala u zaborav i više tog problema nema, ali sada je izgleda najveći problem slavnog sportiste kako da uđe u nizak auto jer se baš pomučio da ugura duge noge na suvozačevo mesto u auto svog prijatelja koji je došao da ih pokupi…

PROČITAJTE I: Sale Tropiko posle razvoda ima novu devojku: Svi čekaju Jovaninu reakciju

U nastavku u galeriji pogledajte fotografije na kojima je Vlade Divac sa porodicom, tačnije delom porodice jer mu društvo prave samo supruga i ćerka.


Kao što je poznato Vlade i Snežana imaju i dva sina, ali oni nisu baš raspoloženi das e eksponiraju u javnosti. Ipak, ponekad naprave izuzetak nekom zajedničkom fotografijom koja je stvarno retkost da može da se vidi u medijima.

Za ćerku Petru koju su usvojili ljudi su uglavnom čuli dok se o sinovima slabo zna.

Luka Divac umetnička je duša i studirao je kalifornijski Univerzitet „Čepmen“, konkretno režiju.

Njegov mlađi brat Matija se svojevremeno bavio košarkom, što je očigledno po njegovoj visini koja premašuje dva metra, a potom je upisao komunikologiju.

Inače, Divčevi sinovi, žive u Americi, ali posećuju Srbiju kad god su u prilici.

SLIKE: Star

Još iz kategorije