Izvajane noge u prvom planu: Glumica Anđelka Prpić blista, što je starija, sve je lepša

01.06.2024

17:00

By

Telo Anđelke Prpić

ATA IMAGES

Anđelka dovela liniju do savršenstva

Telo Anđelke Prpić blista posle porođaja

Glumica Anđelka Prpić porodila se pre tačno godinu dana, a sudeći po najnovijim fotografijama koje su se pojavile u medijima, uspela je da vrati devojačku liniju. Naime, telo Anđelke Prpić blista i nema ni grama viška.

Telo Anđelke Prpić izgleda savršeno, vidi se da se glumica redovno neguje

Anđelka je pokazala izvajanu figuru, pa su mnogi bili u čudu kako glumica fantastično izgleda posle porođaja. Njene noge su zaista zanosne, a došle su do izražaja s obzirom na to da je glumica za ovu priliku izabrala ultra kratki šorts i pokazala telo Anđelke Prpić u punom sjaju.

Telo Anđelke Prpić

AnđelkaATA IMAGES

Sudeći po tome kako su je prisutni posmatrali na javnom događaju na kom je zablistalo telo Anđelke Prpić, jasno je da glumica pleni i zraći zadovoljstvom. A kako je sama objasnila ranije, za njen izgled zaslužni su spokoj, mir i ljubav koju dobija od voljenih – supruga, ćerkice i sina Anđelke Prpić.

Telo Anđelke Prpić

Anđelka dovela liniju do savršenstvaATA IMAGES

– Svi volimo da smo voljeni i važno nam je da volimo jer onda, što kažeš, lepše i zračimo i bolje privlačimo. Na premijeri je na volu bila napisana krilatica “Srce uvek zna”. Tako da, ja stvarno mislim da je to najvažnije gorivo na ovom svetu, a meni svakako jeste – istakla je glumica jednom prilikom.


Pročitajte i – Anđelka Prpić ponovo unela radost u porodicu – Nakon rođenja ćerke, stigle vesti o sinu

Anđelka je u jednom intervjuu rekla da redovno ide kod psihoterapeuta, kao i da joj to i te kako pomaže.

– Ne mislim da je to više tabu tema, makar meni nije i ljudima iz mog okruženja. Vidim da se o tome više govori što mi je drago. Ti si postavio pitanje, jednom si bila, jednom si otišla. Ne, ja idem redovno i ljudi iz mog okruženja takođe. Na kraju krajeva, kao što idemo kod zubara na redovne kontrole ili kod bilo kog lekara tako i sa psihoterapijom i ne vidim šta je u tome tabu i šta bi trebalo, naprotiv. Čak vidim da postaje popularno što mi je u neku ruku, ajde da kažem, drago. Svakako će nam svima biti bolje – izjavila je i dodala da se u teretani potrudila da telo Anđelke Prpić brzo bude kao pre trudnoće.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije