Belo odelo i retro brkovi: Miloš Biković promenio lični opis, svi se pitaju šta se dešava

26.05.2024

16:00

By

Stajling Miloša Bikovića

ATA IMAGES

Miloš Biković

Stajling Miloša Bikovića ostavio sve bez teksta

Stajling Miloša Bikovića na otvaranju njegove fondacije za mlade mnoge je ostavio u čudu. Naime, glumac Miloš Biković pojavio se u belom odelu sa retro brkovima i pokazao da je u potpunosti promenio imidž.

Stajling Miloša Bikovića nije uobičajen i ne liči inače na njegov stil

Stajling Miloša Bikovića primećen je na otvaranju njegove fondacije i mnogima je zapao za oko. Naime, priznati domaći glumac i producent Miloš Biković osnovao je pre nekoliko meseci Fondaciju.

Stajling Miloša Bikovića

Miloš BikovićATA IMAGES

Inače, primarni cilj fondacije jeste pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima, u daljem školovanju i usavršavanju kako bi mogli da ostvare svoj pun lični i profesionalni potencijal. On je otkrio da je slučajno prvi događaj zakazan za 25. maj, kada se nekada slavio Dan mladosti.

Stajling Miloša Bikovića

Miloš BikovićATA IMAGES

„Moji saradnici i ja još uvek ne znamo gde ćemo sve dopreti sa projektima i aktivnostima, ali imamo misiju – želimo da stvorimo uslove da Srbija bude bolje društvo i mesto izbora za život svake mlade osobe. Pokušaćemo da im uštedimo pet do deset godina lutanja, a vodićemo ih na put do uspeha i zato smo se danas organizovali ovaj događaj“, rekao je glumac, prenosi Kurir.


Pročitajte i – Miloš Biković objavio prvu fotografiju sa sinom – Glumac go do pojasa drži u rukama naslednika

Milošu su podršku pružile kolege iz „Južnog vetra“, ali i glumica Anđela Jovanović koja je pre mesec dana dospela u žižu javnosti zbog nesuglasica koje je imala sa starijim kolegom Branislavom Lečićem.

Pročitajte i – Miloš Biković umalo poginuo – Osvanuo snimak koji je sve zaprepastio

Podsetimo, Biković je u januaru ove godine dobio sina Vasu sa svojom izabranicom Ivanom Malić. Ona je poreklom iz Crne Gore, a po zanimanju je advokat. Uglavnom se izoluje od medija, ali je i te kako prisutna u javnosti jer je u braku sa našim najpopularnijim glumcem.

Kako je još preneto, brat Ivane Malić takođe je poznat u javnim krugovima, ali ga ona ne eksponira.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije