Prati je u stopu: Ivana Nikolić ne sme da mrdne od dečka FOTO

03.02.2024

17:02

By

Ivana Nikolić se ne odvaja od dečka

Dragan Gajić

Ivana Nikolić

Ivana Nikolić se ne odvaja od dečka

Ivana Nikolić konačno je srećna u ljubavi. ako je suditi po fotografijama, a i onima koji ih dobro poznaju Ivana Nikolić se ne odvaja od svog dečka koji radi kao fitnes trener. Njih dvoje se trude da u svakom trenutku budu zajedno i u tome uživaju.

Ivana Nikolić se ne odvaja od dečka, prati je u stopu

Pevačica je vešto pokušavala da ga sakrije od javnosti, ali u poslednje vreme to nije uspela, jer je on dočekuje na aerodromu, a čak je dovezao i na snimanje jedne emisije i strpljivo je sačekao da se završi snimanje, što je ostalim pevačicama bilo čudno.

Ivana Nikolić se ne odvaja od dečka

Ivana NikolićDragan Gajić

Da li se Ivanin novi dečko pribojava da će neko da je ukrade, pa je sigurniji kada je ima na oku, ili je samo toliko pažljiv da mu nije teško da joj bude vozač, to još ne znamo.

U svakom slučaju, pevačica blista od sreće i svima priča kako dugo nije bila tako ludo zaljubljena i srećna.

Po njenom izgledu se može reći da je stvarno tako, ako i po tome što se Ivana Nikolić ne odvaja od dečka sa kojim je tek nedavno prvi put uhvaćena.


Ivana Nikolić se ne odvaja od dečka

Ivana NikolićDragan Gajić

Ivana do sada nije pričala o dečku, ali je jednom prilikom otkrila da nema problem da priđe nekom momku, mada za ovog ne znamo da li je to bio slučaj.

PROČITAJTE I: Zaratile Uraganke: Ivana Nikolić besna na Sanju Vučić

– Nisam, jer bih uvek radije uživo prišla muškarcu koji mi se dopada. Tako sam prišla jednom dečku i smuvala ga. Nemam problem sa tim. Ostali smo dve godine zajedno. Otvorena sam, mada ne delujem tako. Ne znam šta je generalno problem sa muškarcima, niko mi ne prilazi, ali ja kad osetim hemiju, odmah priđem frajeru – rekla je Ivana, a potom otkrila kako ga je smuvala.

Ivana Nikolić se ne odvaja od dečka

Ivana NikolićDragan Gajić

– Prišla sam mu i rekla: „Stvarno mi se dopadaš, volela bih da stupimo u kontakt.“ Posle toga smo otišli na piće i ostali dve godine zajedno. U pitanju je sportista, ali nije medijski poznat i ne bih otkrivala njegov identitet rekla je ranije Ivana.

Još iz kategorije