Nataša mora na operaciju, grudi se deformisale: Ovako sada izgledaju FOTO

23.12.2023

18:12

By

Grudi Nataše Bekvalac

Grudi Nataše Bekvalac ne prestaju da se komentarišu

Nataša Bekvalac pojavila se na jednom događaju i sve je ostavila bez daha svojim izgledom, ali i šik haljinom koju je nosila Međutim, pevačica je imala duboki dekolte, pa su joj grudi sve vreme pravile problem jer nije nosila brushalter.

Grudi Nataše Bekvalac izazvale lavinu komentara

U jednom trenutku njene sike su dobile čudan oblik, što znači da je možda došlo vreme za remont i zamenu silikona. Podsetimo, Nataša je među prvima stavila silikone na estradi, a pre pet godina je morala da ih zameni novim, pa je javno priznala da se pokajala što je uopšte stavljala implante.

Grudi Nataše Bekvalac

– Radila sam grudi i grdno se pokajala. Da imam vremeplov nikad ne bih to uradila, zadržala bih prirodne. Stalno su neke komplikacije kad god je neka estetska operacija, rekla je Nata.

Inače, Nataša je pre 15 godina prošla veliki pakao kada su njene gole slike procurele u javnost, a koje je napravio hirurg u njegovojoj ordinaciji pre ugradnje implanta i posle. Pevačica je tada tužila la pomenutu kliniku i dobila je odštetu na sudu jer su slike njenih grudi dospele u javnost, što nikako nije smelo da se dogodi.

Još fotografija pogledajte u galeriji ispod:


Pročitajte: Novi brak na vidiku- Evo ko je novi izabranik Nataše Bekvalac FOTO

Još iz kategorije