Vesna Zmijanac spaja nespojivo: Romantična i urbana u isto vreme – to može samo ona

23.05.2024

17:00

By

Izgled Vesne Zmijanac

ATA IMAGES

Vesna Zmijanac

Izgled Vesne Zmijanac je zaštitni znak pevačice

Izgled Vesne Zmijanac oduvek je bio pojam na javnoj sceni. Od kada se kao devojčurak pojavila na estradi, Vesna Zmijanac važila je za fatalnu lepoticu koju mnogi žele. A verovali ili ne, i sada je tako kada je Vesna malo krupnija i u zrelim godinama.

Izgled Vesne Zmijanac oduvek je bio pojam vanvremenske lepote

Vesna se sinoć pojavila u Sopotu gde je održala nastup za pamćenje, a paparazzi su odmah zabeležili nekoliko fotografija koje jasno govore koliko se Vesna osvežila i prepolovila.

Izgled Vesne Zmijanac

Vesna ZmijanacATA IMAGES

Kada se pojavila da okupljenim novinarima da izjave pred sam nastup, svi su najpre primetili da je Vesna Zmijanac znatno smršala, te da se njen izgled promenio nakon operacije srca. Osim toga, svima je u oko upao i stajling pevačice budući da je spojila za mnoge druge nespojivo, ali Vesna to ume odlično da nosi, pa je po ko zna koji put dokazala da je u svemu jedinstvena.

Izgled Vesne Zmijanac

Vesna ZmijanacATA IMAGES

Lepršava duga žuta haljina sa volanima i crni svileni kardigan spoj su koji je idealan za zrelu damu od stila kakva je Vesna Zmijanac oduvek bila i ostala. Ali kako bi razbila klasiku i dokazala da je duhom i dalje mlada, Vesna se pojavila sa šik sunčanim naočarima i svom damskom stilu dodala malo urbanog i modernog čime je upotpunila kombinaciju i učinila izgled Vesne Zmijanac savršenim.


Pročitajte i – Kakva promena – Vesna Zmijanac se ofarbala u crno, porodica šokirana njenom odlukom FOTO

Podsećanja radi, pre godinu dana Vesna je imala probleme sa zdravljem. Ona je tada završila na operaciji, ali kako je, srećom, otišla na vreme, potpuno se oporavila i vratila se nastupima.

Pročitajte i – Vesna Zmijanac se šlogirala, ona je borac – Nikolija za sve krivi sebe

– Vesna je ležala na neurologiji Kliničkog centra, srećom šlog nije ostavio veće posledice sem što joj se privremeno oduzela leva noga. Nakon toga su joj ugrađeni i bajpasovi. Na njeno insistiranje puštena je kući i odmah je pobegla u svoju oazu mira na Bukulji, njoj ta planina i njena sloboda jedino mogu da pomognu. Vesna je borac, ona će sve to izgurati, ta žena se ne predaje tako lako – rekao je izvor pre godinu dana medijima, a sada se Vesna potpuno oporavila.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije