Macine bolne traume: Da sam majku ostavio u Sarajevu živu je više ne bih video

30.12.2023

20:12

By

Ispovest Mace Marinkovića

Ispovest Mace Marinkovića nikog nije ostavila ravnodušnim

Dragan Marinković Maca u javnosti je poznat kao veliki šaljivdžija, ali malo ko zna da su iza njega mnogo teške godine. Glumac je tokom odrastanja u Sarajevu sa majkom živeo strašnim uslovima i zato sada ceni sve što je postigao.

Ispovest Mace Marinkovića

Ispovest Mace Marinkovića izazvala lavinu komentara

Jedine želje koje ima za Novu godinu jeste da se agonija koju je doživeo nikada više ne ponovi. Kada je bio rat u Bosni, Maca tokom zime nije imao čime da se greje, pa je tako jednom razbio izlog napuštenog lokala odakle je iščupao parket i plakare kako bi odneo kući da nalože vatru.

– Svašta smo preživeli tih ratnih godina, bilo je teško. Nismo imali čime da se grejemo. Sećam se da sam otišao u jedan napušteni lokal, razbio sam vrata i iščupao plakare i parket kako bih odneo kući da se majka i ja grejemo.

Ispovest Mace Marinkovića

U jednom momentu ispred mene se stvorio policajac koji je repetirao pušku. Rekao sam mu da puca, ali se on okrenuo i otišao. Tada mi je jedino bilo bitno da kući odnesem ta drva da imamo da se grejemo. Živeli smo od humanitarne pomoći, ja sam malo valjao i benzin. Tih godina smo grejali vodu da bismo se okupali. Neki su proveli godine u podrumu bez struje i vode- kaže Maca i dodaje:


Pročitajte: Miljana i Bebica uhode Zolu- Ne daju mu da diše, strašnu stvar mu je Macanović uradio FOTO

Ispovest Mace Marinkovića

– Nisam hteo da odem iz Sarajeva jer znam da majku ne bih zatekao živu da sam je ostavio. Ne daj bože nikome ta vremena. Rat je teško sranje, rat je zlo- završava voditelj.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije