Pokazala unutrašnjost vile vredne 2 miliona evra: Nikolina Pišek završava radove na kući koju je kupila sa Vidojem

15.02.2024

21:02

By

Vila Nikoline Pišek

Ata images

Nikolina Pišek

Vila Nikoline Pišek vredna je dva miliona evra

Voditeljka Nikolina Pišek pohvalila se kako su radovi na vili vrednoj dva miliona evra uskoro pri kraju. Vila Nikoline Pišek koju je kupila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem jedan period bila je čak i na prodaju, ali voditeljka je sada pokazala kako su radovi na unutrašnjosti ove pametne kuće pri samom kraju.

Vila Nikoline Pišek uskoro je komplet gotova

Kako se i ranije navodilo u pitanju je „pametna“ vila od 400 kvadrata sa zemljištem od čak 1.600 kvadrata. Nikolina je u vili sve uredila po svom ukusu za razliku od stana u Beogradu za koji je ranije govorila da je bio uređen kako je njen pokojni suprug želeo.

Vila Nikoline Pišek

Nikolina Pišekinstagram

O ovoj vili Nikoline Pišek u kojoj se radovi privode kraju mnogo se govorilo nakon smrti njenog supruga, a ona je sada pokazala i rekla kako jedva čeka da do kraja uredi svoj dom.

PROČITAJTE I: Ovaj dan su čekali: Najlepše vesti u domu Slobe Radanovića, Jelena prva saopštila

– Jako je uzbudljivo opremati vlastitu kuću. Opremanje prostora dolazi kraju, jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam videti kako će to izgledati u velikom finalu – rekla je Nikolina koja je pokazala delove luksuznog enterijera.

PROČITAJTE I: Ovo je najskuplja kuća na estradi: Folkerka živi u vili vrednoj 3,8 miliona FOTO

Nikolina je pokazala kako će izgledati plakar u spavaćoj sobi, kao i luksuzno kupatilo, dnevni boravak, a ogromna ulazna vrata su svima zapala za oko.


Vila Nikoline Pišek

Nikolina Pišekinstagram

Podsetimo, Nikolinin svekar, Miša Grof je sprečio prodaju ove nekretnine, te je podneo tužbi protiv snajke u ime druge, maloletne unuke koju njegov sin ima iz prvog braka, sprečio da vila bude prodata za ponuđenu cenu od skoro dva miliona evra.

Vila Nikoline Pišek

Nikolina Pišekinstagram

Kako se ranije pisalo, vila je počela da propada, ali je sada Nikolina renovirala, sređuje unutrašnjost i uskoro će ova pametna kuća biti spremna za život.

Vila Nikoline Pišek

Nikolina Pišekinstagram

Kuća je kako se ranije pisalo urađena po najmodernijoj tehnologiji, sve u njoj je veoma fukncionalno, a ne sumnjamo da će je Nikolina pokazati i kada bude skroz gotova te da ćemo se i sami uveriti u sve.

Vila Nikoline Pišek

Nikolina Pišekinstagram

Još iz kategorije