Veliko imanje i bazen za Mileta Kitića: Marta Savić otkrila sve o novoj vili na Avali

31.05.2024

18:15

By

Supruga Mileta Kitića

Rajko Ristić

Mile i Marta

Supruga Mileta Kitića presrećna zbog nove vile

Marta Savić, supruga Mileta Kitića, otkrila je sve detalje o novoj vili koju je kupila u dogovoru sa suprugom. U pitanju je veliko imanje i luksuzna vila na Avali, nadomak Beograda gde Mile Kitić ima u planu da boravi u miru i tišini, a svakako će i Marta biti sa njim.

Supruga Mileta Kitića ne krije da je život van grada opušta i smiruje

Kako su mediji preneli, supruga Mileta Kitića složila se sa njim da je život u Beogradu postao naporan, pa su se lako dogovorili da se presele na Avalu odakle im ne treba mnogo do prestonice, a opet su potpuno izolovani. Marta je inače često putovala u Dominikanu, pa je odavno navikla na život van Beograda.

Supruga Mileta Kitića

Marta Savić

Pre 20 godina kupili smo zemlju na Avali. Bili smo dugo na sudu sa čovekom od koga smo je kupili, jer on nije imao završene papire. Jedno 15 godina samo se sudili sa njim i na kraju smo dobili spor – rekla je Marta za Informer, a zatim otkrila planove koje ona i Mile imaju:

Supruga Mileta Kitića

– Podigli smo kuću, a posle korone smo odlučili da to krenemo da sređujemo i da se tamo preselimo. Ne znam tačno koja je površina zemljišta u pitanju, ne razumem se u to, ali je dovoljno velika da imamo lepo dvorište. I dvorište i kuća će biti lepši i veći nego ovo što sad imamo u gradu. Nije to vikendica, pravimo nešto gde želimo da živimo, planiramo da se preselimo. Imaćemo i bazen i sve što nam treba. Valjda to zaslužujemo – kazala je supruga Mileta Kitića za medije.


Pročitajte i – Luksuz na 50 metara od mora – Zavirite u dom Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani 

– Radovi su i dalje u toku, a pošto već imam toliku zemlju, gledaću da napravim da imam od svega po malo u bašti, i voće i povrće, i cveće – izjavila je Marta koja će se potruditi da zablista i enterijer nove nekretnine koja se sređuje za nju i Mileta.

IZVOR: Starmagazin/24/7

SLIKE: Dragan Gajić, Rajko Ristić

Još iz kategorije