Zavirite u stan Jovane Jeremić: Kupatilo u mermeru, nasred sobe hit detalj u zlatnom ramu

04.06.2024

18:00

By

Stan Jovane Jeremić

Bojan Vuković

Jovana Jeremić

Stan Jovane Jeremić nalazi se u srcu Dorćola

Voditeljka Jovana Jeremić sa ćerkicom Leom živi u srcu Dorćola. Naime, stan Jovane Jeremić smešten je u samom centru grada, ali je izolovan od buke i gradske vreve. Kako je Jovana u više navrata objasnila, stan Jovane Jeremić isplaćen je delom u kešu, delom na kredit, a svaki dinar za isti sama je zaradila svojim trudom.

Stan Jovane Jeremić vredi 200.000 evra

Stan Jovane Jeremić odiše luksuzom, ali i harmonijom. Jovana je, inače, fotografije delova stana dostavila i našoj redakciji, a pored kupatila u kojem dominiraju luksuzni detalji u zlatnoj boji i mermer, pažnju je privukao jedan u centralnom salonu prelepog stana. Osim toga, o intimi voditeljke i njenoj privatnosti, nedavno su progovorile i komšije Jovane Jeremić.

Stan Jovane Jeremić

Jovanin stanPrivatna arhiva

Od svih prostorija koje sadrži stan Jovane Jeremić, čini se da je kupatilo najluksuznije, ali ništa manje nije moćna ni dnevna soba. Naime, voditeljka je u zlatnom ramu uramila inicijale svog imena koji su napravljeni od cirkona, a između početnog slova imena i prezimena stoji kruna.

Stan Jovane Jeremić

Jovanin stanPrivatna arhiva

– Jako sam zadovoljna. Sav svoj novac sam dala i uložila u ovaj stan, podigla sam i kredit, sada živim da ga otplatim. Mnogi su mi poklonili nameštaj, različite vrste pločica, mermera – ispričala je voditeljka komentarišući temu stan Jovane Jeremić i dodala:


Stan Jovane Jeremić

Jovanin stanYouTube/Printskrin

 

– Ja volim luksuz i da sve bude nivo. Što sam sebi kupovala, kupovala sam, sad će meni da kupuju! Alo, ja vredim celo bogatstvo, a ne jedan Roleks – rekla je Jovana za medije nedavno, pa se našalila na račun spavaće sobe istakla da je tuđe mišljenje o njoj i njenoj porodici ne dotiče.

Pročitajte i – Biće sigurno sin – Jovana Jeremić otkrila sve o prinovi, njen biznismen sija od sreće

– Kad bi tapeta lava progovorila, šta je sve video u ovoj spavaćoj sobi (smeh). Ne sme da priča ništa, to ostaje među nama (smeh). Da sam neka preljubnica, sad bih ispod dušeka mogla da sakrijem švalera. Ne jednog, nego dva. Toliko mesta ima. Dečko bi mi spavao na krevetu, a dva švalera bih sakrila ispod kreveta – govori Jovana i otkriva da je ćerku Leu upisala na balet.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/B.V.

Još iz kategorije