Sandra Bulok otkrila: Hipnotisanje me spasilo smrti

19.05.2022

14:40

By

Sandra Bulok

Youtube/Printscreen

Sandra Bulok odlučila da se povuče iz javnosti

Popularna glumica, Sandra Bulok koja je odlučila da se povuče iz javnosti kako bi mogla da više vremena bude uz svoju decu nedavno je ispričala nešto što niko nije znao.

Sandra Bulok- borba sa stresom

Glumica je objasnila da se borila sa stresnim poremećajem koji je imala nakon niza traumatičnih životnih iskustava. Kako je otkrila pomogla joj je posebna terapija koja je zahtevala hipnozu.

Gledala sam svoje telo i mislila da će se slomiti. Bilo je strašno. Podigla sam kosu jedno jutro u punđu i shvatila da su mi pramenovi u ruci, imala sam jezive pečate. Nisam imala snage i nisam znala kako dalje, a deca su već bila tu. Nisam imala izbora morala sam da budem dobro. Istraživala sam dosta i na kraju mi je pomogla terapija koju većina smatra čudnom. Budan si, a nisi, i samo pomeraš oči. Hipnotišu te. I danas kada nisam u punoj snazi odem na te terapije. Mogla sam da umrem, jer se dešava da venete poput cveta”, ispričala je Sandra.

 

Pročitajte: Bolest Brusa Vilisa šokirala svet, a onda je Sandra Bulok nastavila crni niz: Glumica potvrdila loše vesti, suze u Holivudu


 

 

Još iz kategorije