Samo terasa joj je kao nečiji ceo stan: Viki Miljković pokazala u kakvom luksuzu živi VIDEO

31.01.2024

19:01

By

stan Viki Miljković

ATA IMAGES

Stan Viki Miljković odiše luksuzom

Pevačica Viki Miljković kao što je poznato ima nekoliko nekretnina, a sada je pokazala u kakvom luksuzu uživa. Stan Viki Miljković koji je sada pokazala je san mnogih, a nalazi se u Beogradu na vodi.

Stan Viki Miljković je za poželeti, a terasa je kao nečiji ceo stan

Viki Miljković na društvenim mrežama objavi po neku fotografiju iz stana u kom živi, pa je tako bilo i pred novogodišnje praznike, a sada je osvanuo video na kom se jasno vidi u kakvom luksuzu uživa ova porodica.

@kud.nikud Terasa stana #beogradnavodi 👍@Viki #vikimiljkovic #zvezdegranda #beogradnavodi #belgradewaterfront #vikimiljkovic #trending #srbija #fyp #sava #bakaprase #nikomnijelepšenegonama ♬ Nikom nije lepse nego nama – Viki Miljkovic

Kako se može čuti u videu koji je postavljen na društvenoj mreži Tiktok folkerka je otkrila kako izgleda terasa kao i da tek planiraju da je preuređuju, a potom najavila veliku žurku.

– Ovde ćemo staviti đakuzi preko leta. Prvo ćemo da napravimo jednu veliku žurku, ali pravićemo i roštilj na terasi, svakako – rekla je Viki, a zatim fanovima pokazala neverovatna pogled na Beograd koji se pruža sa njene terase.

PROČITAJTE I: Viki Miljković neutešna: Sin Andrej napustio porodični dom, za sve je kriva ONA (foto)

Inače, kao što je poznato Viki Miljković je kupila i stan u Istanbulu pa joj je tako sada komšinica i pevačica Emina Jahović koja kao što je poznato tamo živi.


Podsetimo, Viki Miljković je ranije živela u vili na Bežanijskoj kosi, ali se preselila u centar prestonice u ovu luksuznu nekretninu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Ona je inače sve uredila baš po svom ukusu i kako njoj odgovara te ne sumnjamo da će i terasa biti preurđena baš onako kako želi.

Inače, kako su mediji ranije pisali kada je Viki tek kupila ovaj stan, kupila je i još dve nekretnije koje izdaje, ali sve ukupno je za ove tri nekretnine u Beogradu na vodi izdvojila čak 1.500.000 evra.

Podsetimo, Viki je ranije, dok se nije doselila u Beograd, živela kao podstanar u jednom stanu u Nišu.

Još iz kategorije