Kristalni lusteri i dnevna soba u staklu: Zavirite u bajkoviti stan Stanije Dobrojević

12.01.2024

16:30

By

Stan Stanije Dobrojević

Stan Stanije Dobrojević u Majamiju je kao iz snova

Starleta Stanija Dobrojević je odlučila da promeni život iz korena od kada je raskinula sa Asminom Durdžićem.

Stan Stanije Dobrojević je savršeno uređen

Dobrojevićeva se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila svojim pratiocima da počinje novi život, u Majamiju, gde je uzela i luksuzni apartman.

Stan Stanije Dobrojević

Dobrojevićeva je prvo objavila fotografiju iz aviona na kojoj je napisala: „Vreme je za novi život“, a onda je objavila i snimak apartmana koji je nalazi tik pored plaže u Majamiju.

Apartman je u samom centru grada, sve unutra odiše luksuzom – kristalni lusteri, dnevna i spavaća soba cele u staklu, ogromni plakari, bračni krevet, a u kupatilu Stanija ima i hidromasažnu kadu.

Stan Stanije Dobrojević


Stanija je, takođe, pokazala i pogled koji gleda pravo na plažu, a kako kaže na snimku, oduševljena je.

Stan Stanije Dobrojević

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević nedavno se suočila u „Eliti“ sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića. Stanija je, takođe, definitivno stavila tačku na odnos sa njim, a tim povodom se i oglasila pre nekoliko dana.

Stan Stanije Dobrojević

Podsećanja radi, Stanija je nedavno došla u središte pažnje zbog dečka Asmina. Prethodnih meseci se odvijala prava drama nakon što je Aneli Ahmić ušla u rijaliti i otkrila da ju je suprug ostavio zbog Stanije Dobrojević.

Iako su neko vreme bili zajedno, sudeći prema objavama na društvenim mrežama Asmin Durdžić i starleta Stanija Dobrojević više nisu zajedno.

– Kunem se da te ne bih mogao voleti više nego sada, a ipak znam da ću te voleti više već sutra – napisao je Asmin nedavno na Instagramu uz fotografiju na kojoj je moguće videti Staniju nasmejanu u restoranu.

Pročitajte: Došao je i taj dan- Udala se Stanija Dobrojević, starleta i Asmin napravili tajno venčanje

Stan Stanije Dobrojević

Dobrojevićeva je raskinula veridbu sa Durdžićem nakon što je obelodanjeno da je bio u braku sa Aneli, ali i prepiske koje su vodili u doba dok je on bio sa starletom, zbog čega je Stanija presekla i donela odluku da ga ostavi.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije