Ne prestaje da oduševljava: Kim Kardašijan se opet pojavila u legendarnoj haljini i zaludela javnost

18.05.2022

13:47

By

Kim Kardašian

Instagram

Kim Kardašijan zaludela javnost

Popularna rijaliti zvezda, Kim Kardašijan oduševila je javnost kada se pojavila na Met Gali u kultnoj haljinii legendarne Merlin Monro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardašijan u još jednom legendarnom izdanju

Iako su mnogi komentarisali da Kim nije zaslužila da nosi „Merlinkinu“ haljinu, ona je u međuvremenu obukla još jednu kreaciju koju je nosila Merlin i izazvala lavinu komentara.

Reč je o smaragdnoj haljini Normana Norela koju je Merilin nosila 1962. godine na dodeli „Zlatnog globusa“ kada je ujedno i sama primila nagradu.

U potrazi za haljinom Džena Luisa koju sam nosila na Met Gali, otkrila sam da „Heritage Auctions“ poseduje legendarnu zelenu haljinu. U mojim daljnjim istraživanjima, otkrila sam da je vlasnik njene nagrade moj prijatelj Džef Leatham. Ovo sam videla kao znak da su se sve zvezde posložile. Ovo će zauvek biti jedna od najvećih privilegija u mom životu, napisala je Kim na svom Instagram nalogu.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


Dok javnost raspravlja o tome da li je ova lepotica zaslužila da nosi haljine Merlin Monro, moramo priznati da u ovim izdanjima Kim nikog nije ostavila ravnodušnim.

Pričitajte: Za 3 nedelje skinula 7 kilograma: Kim Kardašijan iz ishrane je izbacila dve stvari kako bi ušla u haljinu Merilin Monro

 

IZVOR: ESPRESO

SLIKE: Instagram, Printscreen

Još iz kategorije