Ima čak i šminkernicu: Ovo je stan Vesne Zmijanac vredan 350.000 evra

02.02.2024

20:02

By

Stan Vesne Zmijanac

ATA IMAGES

Stan Vesne Zmijanac je kako se priča koštao 350.000 evra

Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je prvi put otvorila vrata svog stana na Vračaru za koji se šuška da je platila 350.000 evra. Koliko god da je koštao stan Vesne Zmijanac je uređen po njenom ukusu.

Stan Vesne Zmijanac ima sve, pa čak i šminkernicu

Kao što je poznato Vesna Zmijanac dosta ulaže u nekretnine a kako se pričalo kada je kupila ovaj stan ona je želela da ima nekretninu u centru grada kako bi joj sve bilo u blizini.

Inače, Vesna je prodala stan koji je imala na Vožodvcu a zatim se preselila u ovaj na Vračaru koju je uredila po svom ukusu.

Inače, cena kvadratnog metra na ovoj lokaciji u trenutku kada je pevačica kupovala stan iznosila je 4.000 evra, a stan Vesne Zmijanac ima 90 kvadrata.

Stan Vesne Zmijanac

Stan Vesne Zmijanacprintscreen youtube Una

Kako bi sve ispalo onako kako je zamislila, tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rešenja koja su joj nuđena. Stan je prostran i pored velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje.


Stan Vesne Zmijanac

Stan Vesne Zmijanacprintscreen youtube Una

Stan pevačice nalazi se u luksuznom kompleksu pametnih zgrada a pored Vesne tu stanove imaju i druge poznate ličnosti.

PROČITAJTE I: Nakon teškog perioda lepe vesti u domu Vesne Zmijanac: Ponosna baka ne krije sreću

Inače, Vesna je ovaj stan kupila pre dve godine, a tek nedavno je otvorila vrata svoga doma i pokazala kak izgleda njegova unutrašnjost.

U stanu ima i šminkernicu, a poseban deo je za unuke, ćerke njene ćerke Nikolije Jovanović, koje po svemu sudeći vole da dolaze kod bake i da se igraju jer njihov kutak stoji i kada one nisu tu. U stanu su i Nikolijini portreti.

Stan Vesne Zmijanac

Stan Vesne Zmijanacprintscreen youtube Una

Podsetimo, pevačica je nedavno imala operaciju na srcu o kojoj je govorila.

Stan Vesne Zmijanac

Stan Vesne Zmijanacprintscreen youtube Una

– Operacije je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv. Ja sam nemirna i dalje i junačim se. Ne umem drugačije. Sad sam dobro, tačnije odlično. Bila je pauza jedno izvesno vreme, što je meni teško palo, jer ja ne mogu da mirujem. Kada mi je bilo preko glave pauze, otišla sam da pevam. Tako da sam odlično. Ne plašim se godina i ne brojim ih – ispričala je Vesna nedavno za Unu kada je pokazivala stan.

Još iz kategorije