Garderober Đine Džinović je san svake devojke: Najpoznatiji brendovi, samo jedne minđuše 11.000€

02.02.2024

10:02

By

Garderober Đine Džinović

Garderober Đine Džinović je san svake devojke

Pretohodnih dana se mnogo piše o razvodu Harisa i Meline Džinović. Njih dvoje imaju dvoje dece, a mnogo pažnje izaziva njihva ćerka Đina koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Garderober Đine Džinović je san svake devojke, vredi pravo bogatstvo

Naime, ona se  jednom prilikom pohvalila  i velikim garderoberom koji je prepun cipela, tašni, kućnih kostima, garderobe i aksesoara svetskih brendova, te su mnogi komentarisali da je samo u ovoj prostoriji čitavo bogatstvo.

Garderober Đine Džinović

Kako se moglo videti, preovladava francuski brend Hermès, među kojima je i model Birkin, koji je veoma teško pazariti.

Pored toga vide se i torbe Šanel, a Đina se jednom pohvalila i Pradinom torbom, čija cena takođe nekoliko hiljada evra.

Inače, naslednica Harisa Džinovića ponela je za jedan svoj rođendan skupocene minđuše, juvelirske kuće Van Cleef & Arpels, model iz linije Magic Alhambra. Inspirisane listovima deteline, ove minđuše odlikuje asimetrični dizajn i imaju tri crvena karnelijana različitih veličina, koji su oivičeni 18-karatnim žutim zlatom.


@secretfairytale Garderober Đine Dzinovic 🤩 #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #yxzcba #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyyyyppppppp #djinadzinovic #djinadzinovic🤍 #djinadzinovic😍 #melinadzinovic #dreamcloset #closettour #birkinbag #birkinmom #luxurycloset #birkinmom #iconicfashion #luxurylifestyle #balkan #trend #trending #secretfairytale #fypbalkan #tiktoksrbija #capcut #goviral #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou #fyp ♬ Bas Je Dobro Biti Ja – Jelena Karleusa

– Cena zavisi od veličine, oblika i tipa kamena, a može da dostigne i 11.000 evra, te je jasno da pevač ne štedi za svoju ćerku.

Pročitajte: Đina Džinović ponovo na meti negativnih komentara, Haris i Melina očajni

Podsetimo, Melina je više puta isticala da ne žali novac za kupovinu krpica, tašni i cipela poznatih brendova.

Garderober Đine Džinović

– Ja sam bolesnik i zaljubljenik i kolekcionar tašni. Treba da iskontrolišem sebe, ali dobro je što ne kupujem trendovske stvari nego i ono što izvučem od pre deset godina može da se nosi, to su klasične stvari koje uvek mogu da iskoristim, in su – pričala je kreatorka.

Takođe, njihova ćerka Đina je uradila nekolike estetske korekcije na licu što je dodatno ulepšalo njen izgled.

SLIKE: Instagram, Bojan Vuković

Još iz kategorije