Čudan predbračni ugovor: Nećete verovati šta Džej Lo traži od Bena Afleka

19.05.2022

13:45

By

Aflek i JLO

Džej Lo traži predbračni ugovor

Nakon što su se  Ben Aflek i Dženifer Lopez verili, šuška se da će se uskoro desiti i venčanje koje su pre 17 godina otkazali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bennifer 🤍 (@benniferinlove)

Džej Lo-  postavila čudne uslove

Prema pisanju američkih medija, ekonomski aspekt ni u njihovom slučaju nije zapostavljen, pa poznati par priprema dokument koji će garantovati da se poštuju njihovi uslovi tokom i, eventalno, nakon braka.

Pevačica traži da njen budući suprug Ben Aflek potpiše predbračni ugovor sa najčudnijim prohtevima. Ima klauzula koje još nisu obelodanjene, ali ono što se zna jeste da će morati da imaju seks više od četiri puta nedeljno. Dženifer smatra da seksom održava strast, ali isto tako ima mišljenje da je vođenje ljubavi zdrav čini, pogotovo za ženu”, naveo je izvor.

Dženifer Lopez

Instagram/Printscreen


Pevačica je pre nekoliko godina otvoreno pričala o ovoj temi.

Zašto je seks nešto sramno, kako smo mi nastali, morali su mama i tata da vode ljubav da bi nas stvorili, na isti način smo stvarali mi našu decu. Seks je jako zdrav, žene trebaju da imaju mnogo seksa, tako će da budu ispunjenije i lepše. Hormoni su čudo, slažete se?”, izjavila je Dženifer, koja je u braku sa Markom Entonijem takođe imala slične uslove.

“Dženifer je tada zahtevala da u predbračnom ugovoru piše da ona i Entoni moraju da imaju nedeljno pet puta seks”, naveo je izvor.

Aflek je ranije bio u braku sa glumicom Dženifer Garner sa kojom ima troje dece – Vajolet (16), Serafinu (13) i Samuela (10). Razveli su se 2018. nakon 13 godina braka.

Lopez je bila deset godina u braku sa pevačem Markom Entonijem. Bivši par, koji se razveo 2014. godine, zajedno ima blizance Eme i Maksa (14).

Pročitajte: Lepotica ima samo 23 godine: Ženi se Mark Entoni, svaka sličnost sa Dženifer Lopez je slučajna

 

 

Još iz kategorije