Milica i Željko Mitrović uživaju u dvorcu iz bajke: Zavirite u luksuzni dom poznatog para

11.06.2024

16:39

By

Dvorac Željka Mitrovića

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović važi za zednog od najmoćnijih poslovnih moćnika kako u zemlji tako i u regionu. Zajedno sa suprugom Milicom živi u Beogradu, a samo je jednom prilikom javnost mogla da vidi dvorac Željka Mitrovića u kom se sve pažljivo biralo po ukusu televizijskog maga i njegove supruge Milice.

Dvorac Željka Mitrovića nalazi se na Dedinju

Pre godinu dana u medijima se pojavila informacija da će dvorac Željka Mitrovića nakon renoviranja postati luksuzno zdanje i arhitektonsko čudo, a takođe se tada saznalo i da će Mitroviće ova nekretnina smeštena u Užičkoj ulici koštati više miliona evra.

Dvorac Željka Mitrovića

Kako je tada navedeno, na sunčanoj strani dvorišta smešten je bazen, a sam dvorac Željka Mitrovića krase visoki plafoni i dosta svetla. U sklopu nekretnine su i neizbežni spa centar i teretana kao i sala sa projektorom nalik bioskopskim. Tu je svakako i kutak za kućne ljubimce koje i Željko i Milica tretiraju kao članove porodice.

Dvorac Željka Mitrovića

Sudeći po fotografijama, masivne simetrične fasade nisu jedini element koji privlači pažnju prolaznika, već i činjenica da će se bazeni nalaziti na krovovima kojih ima nekoliko, pa su sbojevrsni ukras ovog do sada neviđenog zdanja u glavnom gradu.


Pročitajte i – Drama u domu Željka Mitrovića- Milica objavila sliku iz bolnice, porodica u strahu FOTO

Dvorac Željka Mitrovića

Dvorac Željka Mitrovića se, navodno, i dalje renovira, pa ostaje da vidimo da li će izgledati baš onako kako je isplanirano, a o čemu su mediji pisali pre godinu dana.

Nemanja sumnje da će porodica Mitrović uživati u svojoj novoj luksuznoj nekretnini koju su prilagodili svim svojim poslovnim, ali i hedonističkim potrebama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)


Podsetimo, Mitrovići su angažovali čitav tim arhitekata koji rade na projektu njihovog doma, a kako se navodi na „Globaldesignnews.com“, velelepno zdanje oživeće kulturno nasleđe neoklasičnog stila.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije