Cecina prija pokazala dom: Čestitala Božić, a ogromna jelka je zasenila sve

25.12.2023

21:00

By

Svekrva Anastasije Gudelj

Bojan Vuković

Ceca, Olivera i Vanja Gudelj

Dom Olivere Gudelj je prelepo okićen

Danas se proslavlja Katolički Božić, a broje poznate ličnosti su iskoristile priliku i čestitale ovaj radostan dan. Među njima je i Cecina prija, Olivera koja je prilikom čestitke otkrila i kako je njihov porodični dom ukrašen.

Dom Olivere Gudelj

Dom Olivere Gudelj je prava oaza mira i ljubavi

Na društvenim mrežama osvanuli su detalji, pa možemo da vidimo ogromnu jelku u njihovom stanu u Sevilji, kao i bogatu dekoraciju. Zabeležene su igračke irvasa, Deda mraza, medveda, cveća, kao i mašne i mnoštvo drugih detalja, a evidentno je da nisu štedeli kad je dekoracija u pitanju.

– Srećan Božić! – napisala je Olivera.

Pročitajte: Olivera Gudelj se javno oglasila povodom snaje Tase- Pročitajte šta joj je sin odbrusio FOTO

Dom Olivere Gudelj

Sa Oliverom živi njen suprug Nebojša kao i ćerka Vanja.


Nemanja je, inače, u braku sa pevačicom Anastasijom Ražnatović, ćerkom muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Njih dvoje su stali na ludi kamen ove godine, ali pre samog čina venčanaj su doživeli tragediju kada je Tasa izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće.

Ipak, uz pomoć porodice i prijatelja su prošli kroz težak period i hrabro koračaju ka novim životnih pobedama. Upravo je Ceca nedavno pričala o svojim novogodišnjim željama, a kao glavnu je istakla upravo da bi bilo lepo da Gudelji dobiju bebu.

Pročitajte: Ceca reagovala zbog Miljane Kulić- Pevačica se oglasila zbog urnebesne scene u Zadruzi FOTO

Dom Olivere Gudelj

– Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama… Znaš kakve banje imamo?! (smeh) – rekla je tada.

Još iz kategorije