U Zadruzi je zaradila više od pola miliona evra: Ovo je porodični dom Jovane Tomić Matore

16.11.2023

17:11

By

Matora se udaje za muškarca

Antonio Ahel/ATAImages

Dom Jovane Tomić Matore se nalazi u Železniku

Jovana Tomić Matora je ovih dana u središtu pažnje zbog svog sukoba sa Anitom Stanojlović. Naime, Stanojlvićeva je prevarila Matoru, a sada će najverovatnije doći do njihovog razvoda.

Matora već godinama učestvuje u rijalitijima, a jednom prilikom otkrila je i koliko je novca zaradila za vreme provedeno u Beloj kući u Šimanovcima.

– Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske – izjavila je Matora, koja je kako je ispričala gomilu novca potrošila na izlaske, međutim kuću u naselju Železnik, na periferiji Beograda, nije sredila.

Pročitajte: Matora zbog Anite polomila sve u bolnici, doktori preduzeli hitne mere

Dom Jovane Tomić Matore

Tokom Matorinog učešća u Zadruzi, ekipa Paparaco lova jednom prilikom snimila je kako izgleda dom Tomićevih u Železniku. Ispred kuće može se primetiti stara ograda, kao i da je kuća nadograđivana.

Dom Jovane Tomić Matore


Podsetimo, Matora se ovog leta venčala sa Anitom Stanojlović, sa kojom je vezu započela upravo u Zadruzi, a trenutno u rijalitiju ponovo prolazi kroz težak period, s obzirom na to da su se pojavile informacije da ju je Anita prevarila.

Ljubavnica Anite Stanojlović otkrila je i da je dobijala eksplicitne fotografije sa dana venčanja, kao i da je malo falilo da na samom činu izusti „ne“. Učesnica Elite želela je da tetovira kapljicu vode koja je podseća na Mateu, a prepiske koje su puštene u javnost pokazuju sve detalje prevare.

Pročitajte: Drama u Šimanovcima- Anita ostala bez svesti, hitno izvedena iz Zadruge

Još fotografija anite i Matore pogledajte u galeriji ispod:

SLIKE: Ata images, Printscreen

Još iz kategorije