Prija i Filip baškare se u vili od pola miliona: Pevačica nije štedela kad je opremala porodični dom

24.05.2024

18:15

By

Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića

ATA IMAGES

Prija i Filip

Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića je kao iz bajke

Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića je luksuzan i raskošan, ali odiše i toplinom i harmonijom. Aleksandra i Filip važe za jedan od skladnijih parova, koji svoj mir grade daleko od skandala i medija.

Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića je luksuzan i ušuškan van centra grada

Naime, dom Aleksandre i Filipa Živojinovića kupljen je odmah posle njihovog raskošnog venčanja. Velelepna vila poznatog bračnog para smeštena je na Bežanijskoj kosi u kojoj se baškare i uživaju, a posebno su srećni i ispunjeni od kada imaju i sina Aleksandra koji bezbrižno raste u porodičnoj oazi za uživanje.

Vila Aleksandre i Filipa Živojinovića

Aleksandrina i Filipova vila vredi neverovatnih pola miliona evra, a osim toga pevačica i njen suprug uložili su dodatni novac da urede svoj dom prema ukusu i savremenim standardima. U njihovoj kući dominira bela boja, kao i nijanse smeđe i sive, a prostorije nisu prenatrpane detaljima i suvišnim nameštajem.

Pročitajte -i Jasno je na koga je Aleksandra Prijović nasledila talenat- Ovako njena majka Borka peva uživo

Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića

U dnevnoj sobi je beli klavir, na kom nastaju najlepše balade koje Filip stvara za svoju suprugu i čini njenu karijeru sve popularnijom koja je sada uveliko uzor i mlađim i starijim Prijinim kolegama. Osim toga, očigledno i sin Aleksandre i Filipa voli da sedne i odsvira poneki ton, te verujemo da će i on u muzičke vode kada još malo poraste.


Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića

Prija inče najviše voli da pozira na terasi njihove porodične vile. Prepuna zelenila i cveća, ova terasa je zaista posebno mesto za opuštanje, a pogodan je i eksterijer te ne čudi što se pevačica baš tu često fotografiše, ali i relaksira i puni baterije za nastupe i koncerte na kojima obara rekorde po posećenosti.

Vila Aleksandre i Filipa Živojinovića

Osim Aleksandre i Filipa, te njihovog sina, sa njima živi i majka Aleksandre Prijović koja je ćerki i zetu desna ruka za sve. Kako za kućne poslove i potrepštine, tako i za čuvanje mališana, ali i za posao budući da je i sama nekad bila pevačica i jako je talentovana.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije