Dok čekaju treće dete, uživaju u ovom raju: Zavirite u kuću Veljka i Bogdane u Titelu

07.12.2023

18:00

By

Unuk Cece Ražnatović

Bojan Vuković

Veljko sa suprugom

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu je sređena po njihovom ukusu

Porodica Rodić u javnosti je postala poznata zbog svojih ćerki Bogdane i Bojane koje su se udale za sinove poznatih pevačica.

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu je prava oaza mira

Kao što je već poznato, Bogdana je u braku sa Veljkom Ražnatovićem, dok je Bojanino srce osvojio sin Goce Božinovske, Mirko Šijan. Njihovi roditelji Danijela i Bogdan Rodić važe za skromne i čestite ljude koji su dobro vaspitali svoje ćerke.

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu

U prvom planu su ugradni elementi u beloj boji, masivan trpezarijski sto i tapacirane zlatne stolice.

Pročitajte: Veljko Ražnatović šokirao izjavom, Ceca zabrinuta za sina- Kad me sutra ne bude, deca mi ostaju u sigurnim rukama FOTO

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu


Poznato je da su Rodići radna familija  s obzirom na to da se dugi niz godina bavili poljoprivredom i uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, a zarađeni novac ulagali su u porodičnu firmu i kuću. Bogdana i Veljko su odlučili da žive u Titelu, a tamo su zajedno sa Rodićima izgradili porodičnu vilu.

Dom se ističe belom fasadom, dok dvorište okružuje betonska ograda i kapija od kovanog gvožđa. Unutrašnjost njihovog doma odiše luksuzom koji je vidljiv na svakom koraku.

Pročitajte: Simbolika je značajna za porodicu Ražnatović- Bogdana i Veljko odabrali ime za treće dete

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu

Takođe, imanje Rodića je veoma bogato pa Veljko svakodnevno vozi kvadove i svija terenska vozila sa velikim uživanjem.

Međutim, može se primetiti da mali Željko najviše uživa u svom domu s obzirom na to da svakodnevno vreme provodi u prirodi, a dvorište je puno igračaka sa kojim se mališani svakodnevno igraju, a uskoro će dobiti pojačanje, s obzirom na to da je Bogdana ponovo u drugom stanju.

Još iz kategorije