Ma, boli je uvo za sve: Brena pokazala u kakvom suvom luksuzu uživa u Monte Karlu FOTO

26.02.2024

19:02

By

Brena ima stan u Monte Karlu

ATA IMAGES

Lepa Brena

Brena ima stan u Monte Karlu gde trenutno uživa

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović trenutno su u Monte Karlu gde pune baterije, a ona je sada pokazala na društvenoj mreži Instagram kako uživa u sunčanim danima dok ipsija šampanjac. Brena ima stan u Monte Karlu, te ne čudi što su upravo tamo trenutno .

Brena ima stan u Monte Karlu gde joj je komšinica Madona

Kao što je poznato ova porodica poseduje nekoliko nekretnina, a jedna od njih nalazi se upravo u Monte Karlu odakle se oglasila pevačica.

Brena je pokazala i kadrove iz svoje nekretnine, te otkrila kakav pogled se prostire iz stana koji poseduju u ovom gradu.

Brena ima stan u Monte Karlu

Lepa Brenainstagram

Pogled od milion dolara, što bi se reklo, suvi luksuz na sve strane, a sve zapravo vodi ka njenom starom hitu čiji stihovi glase: „ma boli me uvo za sve“.

Pročitajte i: Haos u domu Šerifovićke zbog krštenja sina, umešala se Verica: Šta se on pita

Brenin osmeh na fotografiji takođe pokazuje i koliko uživa u Monte Karlu koji se nalazi u Monaku, u šta stvarno nema sumnje ako se bolje pogledaju fotografije koje je podelila.


Brena ima stan u Monte Karlu

Lepa Brenainstagram

Inače, Brena je ranije pričala o tome da joj je komšinica ni manje ni više nego Madona.

Pročitajte i: Živojinovići van sebe: Sve je izgorelo preko noći, jedan kolega odmah dotrčao

Srpska folk pevačica i američka zvezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

Brena ima stan u Monte Karlu

Lepa Brenainstagram

– Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem: „Vidi ovu žensku, ista je Madona“ i na kraju sam ukapirala da jeste ona – ispričala je Brena jednom prilikom.

Još iz kategorije