Plavom je došao kraj: Lepa Brena promenila boju kose, mišljenja su podeljena

25.01.2024

19:15

By

Lepa Brena pazi na svaki dinar

Bojan Vukovic

Lepa Brena

Boja kose Lepe Brene se ranije mnogo menjala

Osim vanserijskog glasa, zaštitni znak Lepe Brene godinama je njena platinasto plava kosa. Međutim, sada se pojavila fotografija na kojoj je kosa Lepe Brene drugačija od one na koju smo navikli.

Boja kose Lepe Brene je ranije bila tamnija

Naime, na društvenim je mrežama osvanula Brenina fotografija iz davne 1995. godine na kojoj folk diva ima smeđu kosu i kratke šiške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Brena je kroz svoju bogatu muzičku karijeru često menjala imidž, ali je uvek ostajala verna plavoj boji kose, pa je ova fotografija pravi izuzetak.

Kosa Lepe Brene oduševila je brojne pratioce koji nisu štedeli komplimente na račun njenog izgleda. Iako su svi navikli na njenu plavu kosu, bilo je i onih koji su posavetovali pevačicu da vrati staru frizuru jer joj savršeno pristaje.

Pročitajte: Najgori košmar se ostvario – Brena u suzama zbog sina, Boba nemoćan da bilo šta promeni FOTO

Boja kose Lepe Brene


Nedavno je Brena pričala o svojim željama u ovoj godini.  Kako je istakla, 2023. godina joj je bila izuzetno naporna, pa je zato otkrila šta tačno priželjkuje da joj se desi u narednoj godini.

Prethodna godina mi je bila veoma izazovna i kreativna, ali isto tako i veoma psiho-fizički naporna – istakla je, pa dodala:

– Mi profesionalni pevači živimo kao sportisti: moramo da spavamo na vreme, da budemo u fit formi, ne smemo da se prejedamo da bismo mogli da obučemo profesionalne kostime, ne smemo da budemo poročni.

Boja kose Lepe Brene

– Ja volim da popijem čašu vina i da se družim sa prijateljima koji imaju dobru energiju. Na privatnom planu, bih volela da imamo više unučića. Nekako je najveća sreća svih nas kada se igramo sa našim unucima. Tako da se nadam, da će osim muških, biti i neka devojčica koju očekujemo – rekla je Brena za medije kroz smeh.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije