Bivši dečko Kim Kardašijan progovorio o intimnom snimku: To je objavljeno u dogovoru sa njenom mamom

19.05.2022

15:02

By

Kim Kardašijan

Instagram

Bivši dečko izneo žestoke optužbe na račun Kim Kardašijan

Rej Džej, bivši dečko Kim Kardašijan sa kojim je snimila intimni video koji ju je, na kraju, vinuo u zvezde, konačno je i sam progovorio o pomenutom snimku. Naime, pričalo se da je Kim sama objavila sporni snimak koji je navodno držala u kutiji za cipele, a Rej Džej ističe da on nikada nije posedovao nikakvu kopiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Bivši dečko- Rej Džej demantovao oštro demantuje glasine

On je naveo da nije uradio ništa od onoga za šta ga je ona optužila, te ga je razbesnela izjava da joj je zabijao dildo u zadnjicu jer je zbog toga zvučao kao silovatelj, a to nije bilo tačno.

Sedeo sam u senci više od 14 godina, dopuštajući Kardašijanima da koriste moje ime, da iskorišćavaju moje ime, da zarađuju milione dolara tokom deceniju i po govoreći o temi o kojoj zapravo nikada nisam govorio. Nikad nisam ništa otkrio. Nikada u životu nisam pustio taj snimak u javnost. Uvek je to dogovor i partnerstvo između Kris Džener, Kim i mene i bili smo partneri od samog početka otkako je krenula cela priča sa tim snimkom. Ja sam predložio da to pustimo u javnost, a Kim je pristala i angažovala majku kao menadžerku da se time pozabavi. Lažu i spremne su na sve zarad novca”, istakao je Rej.

 


Pročitajte: Za 3 nedelje skinula 7 kilograma: Kim Kardašijan iz ishrane je izbacila dve stvari kako bi ušla u haljinu Merilin Monro

Još iz kategorije