Bez filtera i fotošopa: Ovako Aleksandra Prijović izgleda bez šminke, dvaput ćete pogledati FOTO

09.02.2023

14:00

By

Aleksandra Prijović posetila Beli Manastir

Aleksandra Prijović bez šminke izgleda ovako, komentari pljušte

Otkako je zakoračila na javnu scenu Aleksandra Prijović uvek je skockana od glave do pete. Poput mnogih dama, Prija odlazi na tretmane, koristi razne kreme i trudi se da svoju kožu uvek drži hidriranom. Ipak, mnoge je zanimalo kako slavna pevačica izgleda bez šminke.

Aleksandra Prijović bez šminke u javnosti 

Naime, Aleksandra Prijović bez šminke se pojavila na ulicama Beograda. Prijin postupak iznenadio je njene fanove budući da su svi navikli da je viđaju u elegantnim kombinacijama, sa sređenom kosom i blagim mejkapom.

Pročitajte: Skratila kosu do glave – Aleksandra Prijović ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se dogodilo FOTO

aleksandra prijović bez šminke

Dok je ležerno obučena obavljala svakodnevne obaveze društvo joj je pravio sin Aleksandar, a mnogi su primetili da Aleksandra Prijović bez šminke izgleda savršeno. Majka i sin iskoristili su slobodno vreme da malo prošetaju, a potom su se Aleksandrinim automobilom odvezli u nepoznatom pravcu.

Pročitajte: Razvela se, a sin ostao kod oca – Aleksandra Prijović grca u suzama, ovo joj je slomilo srce

aleksandra prijović bez šminke


Podsećanja radi, Aleksandra Prijović nikada nije krila da je pristalica estetskih korekcija te da je na svom licu i telu napravila minimalne promene.

Radila sam neke estetske korekcije. Pristalica sam toga, ali sve u meri. Ja sam uradila stvarno minimalno i popravila ono što mi se nije svidelo, čisto radi toga da se osećam lepše. Grudi sam promenila, više nemam želju. Usne sam minimalno odradila, nisam preterala ni u čemu. Imala sam operaciju nosa, prvenstveno zbog devijacije, nisam mogla da dišem, a i zbog posla – rekla je ona jednom prilikom.

SLIKE: Ata Images, Youtube printscreen

Još iz kategorije